Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
Emberek! A kockás has kemény...ami kemény az fapados! a pocak viszont puha,puhát pedig csak az első osztályon találsz! Mellesleg aki ki van gyúrva az csak a szájára izmos mer a formás testhez edzeni kell és az elveszi az erőt.Tudom,mer volt ilyen gyurma munkatársam építőiparban! KÓBÁSZ PÓVER!!
21/F
22/27 anonim válasza:
Simán.
Én dagadtabb vagyok és mégis kimegyek. Ráadásul a nők imádnak..... :P
20/F
24/27 anonim válasza:
Áhh meg ne próbáld:D:D1ébként meg ki a f@szt érdekel kinek mi a véleménye?Nyugi mehetsz strandra legfeljebb nem te leszel az aki után megfordúlnak és lógatják a nyelvüket a csajok:PNyár van strandolni kell,kortól kinézettől függetlenűl,lehet a mézes csuprodra viszont buknának..de nehogy sértésnek vedd:P:D
25/27 anonim válasza:
Hát öcsém nem mondom nagy kihívás volt ide kiraknod magadat:D:D de hát aki bevállalós?Mindenestre ha standra készűlsz lehetőleg nehogy kihagyd a sőrt,a lángost,a sűlt kolbászt,ja és a medencét se hanyagold el hátha ki jön a medréből!!növesztek én is ilyet,újabban valahogy a csajok jobban buknak az ilyenre már rajzoltak is rád.:D:Dhát én a kockáimmal mehetek a levesbe:(
26/27 anonim válasza:
Jééé Anyu nézd!Willy a bálna!:D
27/27 anonim válasza:
Ez csak egy válasz egy pózer majom kérdésére:D
És nagyon is betalált a kontra!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!