Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menjek el vele strandra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek el vele strandra? (részletek lent)

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, elhívott egy srác strandra, msnen keresztül ismertük meg egymást, pár napja már találkoztunk. Szívesen találkoznék vele megint, csak nem tudom, hogy strandra is menjek-e el vele. 168 cm magas vagyok, 54 kg, vékony vagyok, de zavar, hogy kicsit erősebb vagyok comb és fenék tájékon. Ő azt mondta, tetszem neki, de bikiniben még nem látott. Szerintetek menjek el vele strandra? Rövidnaciban már látott és azt mondta, jól áll. Légyszi adjatok tanácsot!
2010. júl. 1. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lubickoljatok egyet.. :)
2010. júl. 1. 13:22
 2/9 spsux ***** válasza:
34%
szerintem ne fürgyé lee
2010. júl. 1. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nyugodtan menj el vele, hajrá, nem lesz semmi ha meglát bikiniben :)
2010. júl. 1. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én voltam hasonló helyzetben....

és azon gondolkoztam, h nem korai, h szinte semmiben lásson?!

mert azért a fürdőruha nem sokat takar.... most lehet, írni, h hülye vagyok... meg gyerekes...

de ha a 2. alkalommal fürdőruhában lát mi lesz a 3.-on? :D

amúgy 164 cm 54 kg az tök jó....

2010. júl. 1. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
bocs... 168 cm és 54 kg... :D
2010. júl. 1. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ism enj el vele!! A leírásod alapján olyan nőiesen teltnek képzellek el, ami nagyon jó.. sokkal jobb, mint a kis 40-45 kilós fogpiszkálók, és még el is hiszik, hogy ez a szép..-.-"
2010. júl. 1. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
... majd írd meg hogy mi volt!:D Előző voltam.
2010. júl. 1. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Te vagy az Babi néni?:D

Menj el nyugodtan a Katona Józsival.

Nyugodtan elmehetsz vele. Ha elhívott akkor tényleg tetszel neki és úgy fogad el ahogy vagy.

Az hogy erősebb vagy comb és fenék tájékon az nem baj.

Ha nem mész el akkor szerinted az jobb lesz? Nem lesz több esélyed hogy összejöjjetek ha otthon maradsz.

2010. júl. 1. 13:38
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2010. júl. 1. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!