Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik strandra menjünk? Csongrád megyében vagy szeged 100km es körzetébe melyik a legtutibb?
Figyelt kérdés
megbeszéltünk egy csajjal egy randit a hétvégére. a strandolás melett döntöttünk.2010. júl. 25. 10:13
2/7 A kérdező kommentje:
majsára gondoltam énis. jobbat nemtudok.
remélem lesz még pár ötlet.
2010. júl. 25. 10:25
4/7 anonim válasza:
hülyék vagytok :D
a legtutibb hely az a szegedi aquapolis :D de sztem egész magyarországon az, nem csak csongrád megyében :D csúzdázzatok úgy, hogy beülsz mögé ;)
5/7 A kérdező kommentje:
szegedi vagyok és inkább máshova mennék.
már csak az utazás miatt is.
meg vidéken kevesebb az ismerős.
2010. júl. 25. 10:35
7/7 A kérdező kommentje:
bár lehet hogy a hétvégén is esni fog. ugyh mindegy is sajnos. oda a randim.
2010. júl. 25. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!