Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legtutibb megoldás arra, hogy járhassunk?
Figyelt kérdés
A lánnyal (16) 1 éve ismerjük egymást. Utóbbi időben nagyon jóban vagyunk, nagyon jó barátok. De Én többet szeretnék tőle mint barátság, ugyanis szerelmes vagyok belé. Legegyszerűbb módszer az lenne ha egy kettesben történő beszélgetés alkalmával megosztanám vele az érzéseimet. Csak ugye Én is mint rajtam kívül sokan, félek a visszautasítástól, sőt nekünk még utána is sokat találkoznunk kell, ha visszautasít és még ha a barátságunk is rámegy. Nagyon szeretem szal lépnem kell, mindenféleképpen, mert nem akarom hogy elszalasszam úgy, hogy még meg sem próbáltam megszerezni. Ti mit javasolnátok? Hogyan osszam meg vele ezt a dolgot, vagy hogyan csináljam mert halálosan szeretem.2009. ápr. 24. 22:06
1/5 A kérdező kommentje:
A Kérdés Írója vagyok: Én Fiú és 19 éves. Bocsi ez lemaradt.
2009. ápr. 24. 22:07
2/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit célozgatni kéne, vagy apró gesztusokat kell felé tenned, amitől esetleg beugorhat neki, hogy bejön neked. Viszont ha nem érzékelteted vele, hanem egyenesen a szemébe vágod, akkor tuti MEGDÖBBEN majd és köpni-nyelni nem fog tudni. Szóval szerintem próbálj egy kicsit (de tényleg csak kicsit) több lenni, mint barát. Dicsérd meg a haját, a ruháját. Hívd meg egy fagyira, esetleg pizzára. Vagy karold át egy odaillő pillanatban, stb. Hátha KAPCSOL...
Sok sikert! ;)
26/f
3/5 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy semmiképpen ne mondd rögtön a szemébe az érzelmeidet. Szerintem, az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd, hogy van e kedve elmenni monnyuk fagyizni, moziba, stb... egy idő után úgy is kapcsolni fog, és ha igent mondd a meghívásra akkor egyértelműen van rá esély, hogy ebből több legyen mint barátság. Ha pedig ő csak barátként gondol rád, azt úgyis a tudtodra fogja adni...
4/5 anonim válasza:
Én is egyetértek az előző válaszadókkal, ne ronts ajtóstul a házba!Figyeld ki a lány reakcióit pl a bókjaidra, és ha úgy látod tetszenek neki a bókok, közeledik hozzád ahogy te is hozzá, akkor minden rendben van...de ez az én véleményem, remélem sikerül összejönnöd vele:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát volt már célozgatás, bókolgatás de semmi. Szal. már csak az maradt hogy elmondom neki, vagy megkérdezem, hogy nem-e lehetne köztünk valami.
2009. ápr. 25. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!