Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgattam egy pasival de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgattam egy pasival de ilyeneket csinál, hogy építsem le?

Figyelt kérdés
Nincs vele amúgy baj mert rendes, kedves stb de mintha agysérült lenne. Mondok neki valamit tök normálian, és nem éprti, visszakérdez. Nem talál oda helyekre, eltéved, félreért mindent, chateléskor sem érti, mit akarok neki kommunikálni, mindig beírkálja, hogy hogy érted? ezt miért kérdezed stb. Baromira idegesítő. Olyan is van, hogy teljesen üres tekintettel néz ki a fejéből, bamba. Szerintem kábítószerezik. Van, hogy megállás nélkül locsog, fogalmam sincs miről, de azt észreveszi ha nem figyelek, és akkor nekiáll méltatlankodni. Eléggé taszító. Már vagy 3. üzenetére nem válaszolok, mert nekem ehhez nincs idegzetem, ha elkezdenék neki megint valamit magyarázni, menne a visszakérdezgetés. Hogy érted? Miért kérdezed? Most mi van? stb.
2018. okt. 4. 06:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Nekem volt olyan barátnőm aki megírta ,hogy fáj a feje és még írt hozzá egy két sort ...én kb rá fél órára válaszoltam is neki,hogy jobbulást. És visszakérdezett,annyit hogy : mi van? -ezt írta. Tudod fél óra telt el összvissz :D és nem értette miért írtam neki hogy jobbulást. Meg kellett magyaráznom neki ,hogy azért mert ő irta nekem hogy fáj a feje...aztán leesett neki .. Van ilyen ember. Szerintem egyszerűen csak nem figyel eléggé rád, gondolatban tutira nincsen ott, annyira nem is érdekli ,hogy mit írsz vagy mondasz neki személyesen, vagy egyszerre több emberrel is beszélget neten közben és képtelen követni azt,hogy más mit ír neki nincs kedve végig olvasni stb... Szerintem hagyd, ha ennyire nem jó neked vele.
2018. okt. 4. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nincs vele amúgy baj..."

De van, ezek komoly bajok, amúgy nélkül.

2018. okt. 4. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
11. Itt nem biztos, hogy az "ilyen ember" a barátnőd. Fél óra alatt simán elmúlhatott a fejfájása, és lehet, ő sem csinált nagy ügyet belőle, meg még két sort is írt hozzá. Lehet, megoldott három differenciálegyenletet közben, és el is felejtette, mit írt neked, amire reagáltál, nincs ebben semmi.
2018. okt. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!