Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgattam egy pasival de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgattam egy pasival de ilyeneket csinál, hogy építsem le?

Figyelt kérdés
Nincs vele amúgy baj mert rendes, kedves stb de mintha agysérült lenne. Mondok neki valamit tök normálian, és nem éprti, visszakérdez. Nem talál oda helyekre, eltéved, félreért mindent, chateléskor sem érti, mit akarok neki kommunikálni, mindig beírkálja, hogy hogy érted? ezt miért kérdezed stb. Baromira idegesítő. Olyan is van, hogy teljesen üres tekintettel néz ki a fejéből, bamba. Szerintem kábítószerezik. Van, hogy megállás nélkül locsog, fogalmam sincs miről, de azt észreveszi ha nem figyelek, és akkor nekiáll méltatlankodni. Eléggé taszító. Már vagy 3. üzenetére nem válaszolok, mert nekem ehhez nincs idegzetem, ha elkezdenék neki megint valamit magyarázni, menne a visszakérdezgetés. Hogy érted? Miért kérdezed? Most mi van? stb.
2018. okt. 4. 06:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ő valójában nő. :D
2018. okt. 4. 06:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Nőben én még ilyet az életben nem láttam.
2018. okt. 4. 06:34
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Ezt még olvasni is szomorú volt.. Egyáltalán nem valószínű, hogy kábítószerezik és valószínűleg nem is agysérült ahogy te fogalmaztál. Mond el neki, hogy nem szeretnél vele tovább ismerkedni vagy beszélgetni. Legyél korrekt.

Velem is volt már hasonló és hidd el, higy nem volt kedvem az illetővel utána beszélgetni ahogy meggyanúsított, hogy agysérült vagyok és megtudtam, hogy csak a terhére vagyok.

2018. okt. 4. 06:49
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
"szerintem nem egymást keressük". semmi magyarázkodás, aztán tiltás, törlés.
2018. okt. 4. 06:53
 5/13 anonim ***** válasza:
14%
Valószínűleg autista. Kérdezz rá, bár neki inkább egy elfogadó társ kéne, nem te.
2018. okt. 4. 07:17
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Írd meg, hogy ezt nem akarod tovább folytatni. S ennyi.
2018. okt. 4. 07:36
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Tapasztalatom szerint simán alacsony az intelligenciahányadosa, nem olvasott, nem tájékozott. De mindenképpen illik korrekt módon lezárni a kettőtök kapcsolatát.
2018. okt. 4. 07:40
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ő ennyire ostoba valóban.
2018. okt. 4. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

nekem is volt egy ilyen "pasim", bár rá csak az a rész illik, ami a tiedre, amikor írásban kommunikáltok. az enyém szóban egyszerűen csak kuka volt.

kellett pár hét, mire rájöttem, hogy ő egyszerűen csak buta, de végtelenül.

2018. okt. 4. 08:03
 10/13 anonim ***** válasza:
13%

Vagy csak nem tudsz egyértelműen fogalmazni...ugye azt nem mondtad h mire írta h h érti...mondhattál volna példát...bamba.lehet h el kalandozott az üres locsogásod mellet...Vissza kérdez mert ezzel próbál jelezni ,h figyel...én egyszer azt kaptam meg h sosem kérdezek vissza...de minek???ha értem mit mond elmondta jó oké válthatunk témát valami normálisabbra...De ha konkrét temát meg példát írnál egyszerűbb lenne a válasz.

De már csak azért is ez jött le belőled mert most sem vagy őszinte egyenes és nyílt vele...nem csoda h nem ért...Simán meg mondod neki h nem igen élvezed a társaságát és nem kívánod folytatni vele a továbbiakban a kapcsolatot..és jé fogadok h meg fogja érteni...ha nem akkor lehet h neked van igazad és agyilag zokni.. :D

2018. okt. 4. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!