Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen randira számíthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen randira számíthatok holnap?

Figyelt kérdés

Egy véletlen folytán kezdtünk kommunikálni a neten 2 napja. Lényeg, hogy ma ráírtam csak annyit, hogy akkor a holnapi tali áll-e?

Válasza: Szia. Y.

Én visszakérdeztem, hogy tessék?

Erre ő: Y = yes.

Erre írtam, hogy ja bocsi, én nem élek ezekkel a mai netes kommunikációs trendekkel.

Ő: Ez saját nyelv.

Én: Majd megtanítasz rá. 😁

31N, 30F

2018. okt. 3. 21:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én léptem le. :) És imádom a férfiakat, még téged is. :)

Ne parázz már, nagyon izgulsz és emiatt sértődékeny vagy. Nyugi! Jó lesz!

2018. okt. 4. 09:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Megvolt a randi. Jól sikerült, nem volt kínos csend. Vasárnap filmezunk nálam. 😁😁😁
2018. okt. 4. 20:51
 23/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező, csak így tovább! (#3)
2018. okt. 4. 21:36
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Bár sajnos szobahozta az utolsó exet. Rákérdeztem, hogy nincs még túl rajta? Azt mondta nem tudja. Nehéz lesz ez így, nem tudom mit tegyek. Kitartsak, vagy hagyjam? Amúgy jókat nevettünk, mindig volt téma, de néha belém fojtotta kicsit a szót, úgy pörgött. Sérült érzelmileg, ez egyértelmű, eléggé kihasználták a barátai, az utolsó meg jó volt neki, talán ezért sincs még túl rajta. Szimpatikus, szép nő, okos is, olvasott. De azon gondolkodtam, hogy manapság nincs olyan nő, aki ne a múltban élne, ne lenne valami érzelmi sérülése szerelmi téren? Vasárnap filmezunk nálam, majd meglátjuk.
2018. okt. 4. 21:49
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem lesz második randi. Ez a nő agybajos, vagy én baxtam el.
2018. okt. 7. 00:19
 26/31 anonim ***** válasza:
Miért mi történt? :/
2018. okt. 7. 19:56
 27/31 A kérdező kommentje:

Röviden annyi, hogy már eleve furcsa volt, ha jól érezte magát velem a randin, miért nem írt rám egész hétfőn, csak alig pár mondatot, kedden meg még annyit sem, miközben fent volt többször is messengeren? Aztán tegnap este ráírtam, hogy akkor jó lesz-e a hétfő, erre már terelni kezdett, hogy nem tudja, majd ma este ír. Közben pedig csütörtökön már megegyeztünk a hétfői taliban. Szóval rákérdeztem, azt írta, nem tudja még, majd ma ír. Erre visszaírtam, hogy ez most vicc? Hiszen eddig még jó volt.

Erre írta, hogy igen, de lesz még dolga hétfőn, én meg visszaírtam, hogy eddig ezt nem mondta és, hogy most szórakozik? Erre visszaírt, hogy miért, mert pár nap után nem osztja meg velem a határidőnaplóját és az intim titkait? Aztán letiltott. :D

2018. okt. 7. 20:15
 28/31 A kérdező kommentje:
Elírtam: szóval csütörtökön volt az első randink, én pénteken melóztam és vártam volna, hogy kicsit ő is írjon, beszélgessünk, de eleve fura, hogy tőmondatokban írt mindig eddig is msn-en és a randi után is. Szóval szombaton sem írt rám, pedig tudta, hogy akkor már nem dolgoztam, meg a csütörtöki randin megegyeztünk a kövi randiban hétfőre. Aztán tegnap szombaton este már ráírtam és innen a többi...
2018. okt. 7. 20:17
 29/31 A kérdező kommentje:
Remélem, érthető. Az intim titkokat nem is értem, miért írta bele az üzenetbe. Még csak szóba sem hoztam neki a témát tegnap este, amikor ráírtam.
2018. okt. 7. 20:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva ha akarok találkozni egy pasival akkor teszek érte,nem lerázom, hanem válaszolok az üzeneteire, én is keresem a társaságát stb. ezek szerint ő nem gondolta ezt komolyan.. :/
2018. okt. 7. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!