Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ha csak most hívom el konkrét randira miután több hónapja ismerjük egymást és állandóan csipkelődtünk ezzel?
Munkatársak voltunk a csajjal fél évig, de ő a cég egy másik telephelyének irodájában dolgozott, így összesen csak kétszer (!) találkoztunk. (50km. köztünk a táv) Külsőre nekem nagyon bejön, meg nagyon kedves, aranyos. Adat és információ egyeztetések miatt nagyon sokat kellett kommunikáljunk munka közben, ezek többnyire skype-on írásban zajlottak. Sokat beszéltünk munkán kívül is messengeren, általában a céges dolgokról, de elég gyakran csipkelődtünk egymással, hogy mikor találkozunk kettesben, meg amikor nyaralni voltam akkor is írtam neki,hogy gyere mert van még hely az ágyamban stb, meg ajándékot is hoztam neki amit elküldtem. Én váltottam munkát 1 hónapja, azóta egyszer írtam neki pár napra rá, hogy milyen nélkülem dolgozni, akkor elég sokat beszéltünk és szintén volt 1-2 csipkelődés amiket Ő kezdett! Kapcsolata régóta nincs, ezt tudom mert említette. Nekem volt egy nem túl komoly, kapcsolatnak nem nevezhető dolog pár hónapig amiről ő nem is tudott. De az annyira komolytalan volt, hogy nem is lett volna akadály. Igazából nem is értem miért, de soha nem tettem konkrét közeledést felé, pedig lett volna rá lehetőség. Hülye vagyok de nem is gondoltam annyira komolyan ezt az egészet amikor csipkelődtünk függetlenül attól, hogy nekem ő bejön...Most viszont egész hétvégén csak ő járt fejembe, olvasgattam a korábbi üzeneteinket, néztem hónapokra visszamenőleg hogy miket posztolt. 3 hete nem beszéltünk. Nem gáz ha így egy kis szünet után ráírok és csak most hívom el konkrétan valahova azok után, hogy hónapok óta ismerjük egymást, eddig nem léptem, és az üzeneteket visszaolvasva volt egy csomó olyan dolog amiből az jött le, hogy ezt kimondottan várta és célzott rá?
20-as éveink elején járunk mindketten ha ez számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!