Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire lenne kiábrándító, ha egy pasi állandóan sajnaltatná magát és ez lenne taktikája?
Figyelt kérdés
Aki csak a lelki fájdalmairól beszél és el is sírná magát. Az a célja, hogy sajnálatból jöjjön össze valaki és a nőtől várja a csodát.
Folytatnátok vele, ha valamennyire szimpatikus lenne?
2018. márc. 23. 09:59
1/17 anonim válasza:
Annyira sajnálnám, hogy kidobnám.
2/17 anonim válasza:
jajj ne. Nekem egy férfire van szükségem, nem egy picsogó kisbabára
3/17 anonim válasza:
Kuka, nem vagyok lelki szemetesláda. Az ilyet már az első pár mondatánál vágnám ki.
4/17 anonim válasza:
Elég kiábrandító lenne.Van másoknak is épp elég a gondja és nem a legjobb más lelki szemetesládájának lenni. Még akkor is, ha szimpatikus ezt nem lehet sokáig elviselni.
5/17 Noblesse Oblige válasza:
Senki nem akar egy csecsemőt választani. Szerintem ennél még a puás manipuláció is sokkal jobb. (hihetetlen, hogy ezt leírtam!!!!)
Ha a kidobott kölyökkutyát játszol, akkor ne csodálkozz, ha csak kutyának fognak nézni.
6/17 anonim válasza:
Ahogy fent írták, a nők férfira vágynak, nem kisbabára. Csak saját magadnak ártasz ezzel. Régen én is sajnáltattam magam, de nem mentem vele semmire.
7/17 anonim válasza:
Teljesen kiábrándító lenne.
Ez egy nagyon rossz taktika
8/17 A kérdező kommentje:
Nem magamra értettem. Csak kíváncsiságból kérdezem, mert úgy vettem észre, hogy egyre többen állítják be magukat áldozatnak és úgy adják el magukat.
2018. márc. 23. 10:22
9/17 A kérdező kommentje:
Viszont sajnos néha én is tudom sajnáltatni magam, de azért nem ilyen szélsőségesen.
2018. márc. 23. 10:25
10/17 anonim válasza:
Sajnálatból adok neki zsebkendőt. És a csodát se tőlem várja, mert vagyok varázsló.
Teljesen egyértelmű lenne, hogy nem egymást keressük. Még barátkozni se vagyok hajlandó ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!