Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen randira számíthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen randira számíthatok holnap?

Figyelt kérdés

Egy véletlen folytán kezdtünk kommunikálni a neten 2 napja. Lényeg, hogy ma ráírtam csak annyit, hogy akkor a holnapi tali áll-e?

Válasza: Szia. Y.

Én visszakérdeztem, hogy tessék?

Erre ő: Y = yes.

Erre írtam, hogy ja bocsi, én nem élek ezekkel a mai netes kommunikációs trendekkel.

Ő: Ez saját nyelv.

Én: Majd megtanítasz rá. 😁

31N, 30F

2018. okt. 3. 21:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
75%

Viccesnek gondolnám a partnered, szerintem nem lesz gond. :)

Az én páromnak is vannak ilyen vicces kis hülye dolgai, szerintem nincs vele baj :D

Sok sikert :)

2018. okt. 3. 21:26
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Parázok kicsit, pedig már voltak barátnőim, de jó ideje senkim nincs...
2018. okt. 3. 21:27
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, benne van a taliban, jó lesz!
2018. okt. 3. 21:29
 4/31 anonim ***** válasza:
Jó lesz, csak fontos, hogy légy laza!!! Ne görcsöld túl!
2018. okt. 3. 21:33
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de szerintem gyászos ..:D
2018. okt. 3. 21:34
 6/31 A kérdező kommentje:
Oké. De mégis mi az, ami nem tolakodó, ha először meglátom élőben? Megdicsérjem, hogy milyen csinos? Az első pár perctől tartok, utána ha beindul a beszélőkém, nincs para. 😃
2018. okt. 3. 21:35
 7/31 anonim ***** válasza:
61%
100% nem mennék el találkozni ezzel az emberrel. Ez egy nagyon végtelen buta egyed.
2018. okt. 3. 21:36
 8/31 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ennél a szintnél azért talán magasabbra kéne a lécet tenned:D
2018. okt. 3. 21:37
 9/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem elég gázos nő lehet. Manapság ennyire divat ilyen emberekkel randizni? Mert ha igen, akkor én is elkezdek hülyén viselkedni. :D
2018. okt. 3. 21:40
 10/31 anonim ***** válasza:
14%
Nem értem miért ítélitek el ezért a nőt. Lehet csak poénnak gondolta, ha jó kedvem van én is csinálok ilyeneket :)
2018. okt. 3. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!