Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ilyenkor pl. randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyenkor pl. randira hívni a lányt?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy érzem, hogy tetszik egy lány, de semmi extra és nem tudom, hogy mit csináljak. Tehát nem lettem szerelmes vagy bármi, csak szimplán jól kijövök vele és szép. Viszont nem érzem azt, hogy úúú vele lennék egésznap...

Na meg, hogy lehet kezdeményezni mondjuk egyetemen? Simán oda megyek és...?

2018. okt. 3. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A randinak az a lényege, hogy megtudd, hogy lennél-e vele egész nap. Hogy megismerd egy kicsit.

Odamész, kettesben elmondod neki, hogy szépnek találod és hívd el egy kávéra. Ha azt nem fogadja el, akkor nem jössz be neki. Nincs semmi baj. Ha elfogadja, akkor mehet a beszélgetés.

Manapság ez olyan ritka, pedig de jó lenne, ha élőben velem is ilyen történne. :) ^^

2018. okt. 3. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire ismered. A leírás alapján ismered. Ha mégis úgy érzed, nem ismered eléggé ahhoz, hogy ilyen döntést hozzál, akkor inkább társaságban találkozz vele!

Egyébként amit írtál, hogy jól kijössz vele és szép, még egyáltalán nem látni, hogy tetszik. Ha nem teszik, hiába gondolod szépnek, ez akkor is csak egy barátság.

2018. okt. 3. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
És valamilyen jel nincs a lányoknál, hogy bejövünk nekik? :D
2018. okt. 3. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanaz, mint a fiúknál.
2018. okt. 3. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!