Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El kell mondania egy 33 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kell mondania egy 33 éves fiúnak a randin hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Van egy-két csaj ismerősöm, aki azt mondta, hogy illene elmondani a csajnak, hogy még szűz vagyok, ez számomra teljesen meglepő, hiszen majd megbeszéljük, ha odáig eljutunk, vagy észreveszi. :)

2018. szept. 29. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
#9-es, már nemazért de honnan tudnád meg az ágyban? Veletek ellentétben nem vérzik...
2018. szept. 29. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
9-es, de ha elmondja, nem hazudik, akkor miért válnátok el?
2018. szept. 29. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

9-es, elmondja és szétváltok, de ha nem mondja, akkor másnap már nem lesz szűz xDD

Mi a baj a 2. verzióval?

Csak ezen megbuktatnád?

2018. szept. 29. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Akire amikor tartozik, annak jó elmondani.

De nem kell az önéletrajzba beleírni.:)

Esetleg ha rossz vagy jó érzésed van ezzel kapcsolatban, ami befolyásolhatja a viselkedésedet a lánnyal szemben, akkor igen. De ott is inkább az érzést.

2018. szept. 30. 00:24
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Én pl második vagy harmadik randin szeretném az ilyet tudni. Lehet én vagyok fordítva bekötve - az eddig válaszok alapján-, de én nem könyvelném el lúzernek vagy nem hagynám ott ha szűz. Persze ha szimpatikus és a kémia is megvan. Az ok amiéet rusni akarom az az, hogy ha eljutnánk az ágyig, akkor úgy viselkednék én is. Nem várnék el többet, mint amennyit egy izgulós, szűz férfitól el lehet. Másképp állnék hozzá. Nem várnám hogy ő irányítson (hisz honnan tudná hogyan kell), hanem segítenék ellazulni, stb. Ha nem tudnám hogy szűz, akkor ezek nem lennének meg. Várnám a határozottságot, azt hogy megmutassa mit akar velem csinálni. Ilyen esetben meg tényleg azt gondolnám hogy nincs keresnivalónk egymás mellett ha az ágyban ennyire béna. Remélem lehet érteni a gondolatmenetemet.

Tanácsként pedig én is azt mondanám hogy ideje áttérni a fiú helyett a férfi megnevezésre saját magadat illetően.

2018. szept. 30. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:
15/15 bárcsak több ilyen ember létezne...
2018. szept. 30. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. De aranyos vagy, köszönöm szépen! :D
2018. okt. 2. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Prostizz, mert a 30 feletti szűz férfiakat minden nő elutasítja.
2018. okt. 5. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!