Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal miért ne kezdjek?
Figyelt kérdés
Egyik haverom ezt tanitotta regen. Tippek?2018. febr. 13. 19:00
1/17 Gál Zoé válasza:
El fog hagyni, mert még nem élte ki magát. Olyannal kezdj, aki már kiélte magát!
2/17 anonim válasza:
mert a nyakadon marad orokre :D
3/17 anonim válasza:
4/17 Gál Zoé válasza:
Inkább ezt nézd végig:
5/17 anonim válasza:
Nagyon igaza van a haverodnak, hagyd meg nekem. Én nem vagyok finnyás mint a haverod.
6/17 anonim válasza:
Szerintem az lehet mögötte, hogy mindenképp maradandó élményt adhatsz neki. Ha túl rossz volt neki az első alkalom, akkor az eltorzíthatja a férfiakról alkotott képét, távolságtartóvá, jégkirálynővé teheti, esetleg lelki beteggé. Nem tudom, mennyire vagy lelkiismeretes ember, de nehéz lehetne azzal elszámolni, hogy talán egy életre megnyomorítottam egy nő lelki világát egy együttléttel.
Ha meg túl jól sikerült a dolog, akkor foggal-körömmel ragaszkodni fog hozzád, csüngeni fog rajtad, tehát magadhoz láncolod(és lehet, hogy akaratod ellenére).
7/17 anonim válasza:
Ha tényleg lenne ilyen "szabály", akkor minden nő szűz lenne egész életében, mert szegényekkel senki nem kezdett soha.
8/17 anonim válasza:
Azért ez hogy szűz-e valaki, elég komoly leegyszerűsítése a dolgoknak. Az sem mindegy, hogy mi az aszcendense, illetve hogy te mkor születtél, és mrg így is nagy phaszság az egész.
9/17 anonim válasza:
Mert szarok. Nekem 8-ból egy volt olyan akivel érdemes is volt kezdeni.
10/17 anonim válasza:
gratulálok a hozzászólóknak... 1-2 kivétellel mind tárgyként tekintetek a nőkre... utolsó, gondolom te első alkalommal olyan fantasztikus, feledhetetlen teljesítményt nyújtottál, hogy az feljogosít a mások feletti ítélkezésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!