Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így mit kezdjek a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mit kezdjek a lánnyal?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, nagyon jókat beszélgettünk, aztán elhívtam randira. Annyit kell tudni, hogy 22 éves, átlagos kinézetű, teljesen normálisnak tűnt először. Viszont szóba jött több téma is és kiderült, hogy még sosem volt barátja, még csak nem is csókolózott. 22 évesen ez nagyon nem normális és nem tudom mi lehet a baj vele. Ti mit tennétek a helyemben?

24/F

2017. nov. 24. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
A *helyedben* hagynám, hogy találjon egy nálam értelmesebb pasit.
2017. nov. 24. 20:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

De h..lye vagy, komolyan mondom. Most miért probléma az, hogy egy teljesen szűz csajjal lett dolgod?

És mikor szóba került a téma, visszakérdeztél, hogy miért alakultak nála így a dolgok?

Vagy arra már gyáva voltál és csak itt akarsz válaszokat kérni?

Mi döntsünk helyetted, hogy mégis mit csinálj?

De szánalmas vagy.

Inkább hagyd a csajt, hagyj találjon egy normális srácot, akinek nem probléma, hogy szűz minden téren a csaj.

2017. nov. 24. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 évesen csókolóztam először, pedig csinos nő vagyok. De megvártam az igazit, aki lesöpör a lábamról. És addig kellett várnom rá :-)Mindennek már 15 éve, de soha, semmi baj nem volt velem. Szegény lány, remélem nem gondol a dologba többet veled.... :-(
2017. nov. 24. 20:08
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben örülnék.
2017. nov. 24. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A fenekemet a földhöz verném azért, hogy ilyen lányt fogjak ki.
2017. nov. 24. 20:16
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Létezik ilyen. Én 21 vagyok, normális kinézetű, jártam már pár gyerekkel, de még szűz vagyok. Privátot nem kérek.
2017. nov. 24. 20:21
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Örülj neki.

De mondjuk én azt se nézem le akinek már rengeteg szexkapcsolata volt vagy szexmániás.

Mindenkihez pozítívan állok elfogadom, aztán hajrá kivánom hogy összejöjjetek.

2017. nov. 24. 20:26
 8/19 anonim ***** válasza:
30%
Ha ugyan igaz :D
2017. nov. 24. 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen nem tudod mit kell kezdeni egy nővel?
2017. nov. 24. 20:38
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
24 vagyok szűz, remélem lesz egyszer olyan pasi, akit ez nem rettent el
2017. nov. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!