Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így mit kezdjek a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mit kezdjek a lánnyal?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, nagyon jókat beszélgettünk, aztán elhívtam randira. Annyit kell tudni, hogy 22 éves, átlagos kinézetű, teljesen normálisnak tűnt először. Viszont szóba jött több téma is és kiderült, hogy még sosem volt barátja, még csak nem is csókolózott. 22 évesen ez nagyon nem normális és nem tudom mi lehet a baj vele. Ti mit tennétek a helyemben?

24/F

2017. nov. 24. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit, kérdező: Ne kezdjél vele, majd talál egy normális, rendes pasit. Amúgy tudod, vannak még ilyen szolid, rendes, komoly lányok, és hidd el, nincs velük "baj". Csak ez nem a te kategóriád, hanem annál értékesebb. És nem feltétlenül a szüzesség miatt, mielőtt félreértenéd.
2017. nov. 24. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 24 éves koromig szűz voltam. Mert egyszerűen így alakult. Csinos, művelt lány voltam, a korosztályomnál messze komolyabb, nem volt könnyű hozzám valót találni. Ez sokszor mindössze ennyiről szól.
2017. nov. 24. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen normálisnak tűnt először".

Ja, mert most már nem normális, ugye?

Vagy inkább te.

2017. nov. 24. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az is baj ha van rajta sapka és az is ha nincs. Te bajkereső vagy?
2017. nov. 24. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, hagyd békén ezt a lányt, jobbat érdemel nálad. Illetve a leírásból süt, hogy nem vagy szerelmes sem belé. Szerintem ne tedd tönkre a bizalmát a többi férfi felé, keress mást.

23/N

2017. nov. 24. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok és szűz. Általánosságban sok "udvarlóm" volt kiskorom óta. Azért nem voltam még senkivel, mert javarészt egyből azzal jönnek, hogy csak szexet akarnak vagy ha neten írnak akkor a primitív "szeretnél ismerkedni?" szöveggel jönnek, amiket arra sem méltatok hogy megnyitom. Nem gyertyafényes, rózsaszirmokkal borított szobában, a boldogító igen kimondása után akarom elveszíteni, csak az a fontos, hogy olyannal történjen aki nem azt látja hogy "phej, ez még szűz, biztos defektes" vagy épp azt használja ki hogy ő lehet az aki elveszi. Nem fogok senkivel sem belekezdeni akármibe, ha azonnal ágyba próbálnak vinni. Aki meg tetteti a jó fiút, az meg hamar átlátszó lesz. :)
2017. nov. 25. 10:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem azt állítottam, hogy rögtön égessük meg, mert boszorkány, de valami akkor sem stimmel. Ebben az életkorban ez nagyon furcsa, ráadásul láttam rajta, hogy ez őt is zavarja. Nem tudom elhinni, hogy 22 éves koráig tényleg nem talált még senkit magának. Attól tartok, hogy van valami, amit titkol és ami miatt ás fiúk nem akartak vele lenni.
2017. nov. 25. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Akadj le erről a lányról, nálad értelmesebbet érdemel, komolyan.

Persze hogy szégyelli, én is szégyelltem anno 25 évesen és nagyon örültem hogy nem volt rá okom, mert a párom büszke volt rá és örült nekem. Akkor értettem meg hogy igazán nekem megfelelő társat találtam. Nekem is lett volna olyan előtte, aki szerint nem voltam normális vagy látens leszbi vagy ilyesmi. Nem is jöttem össze vele, gondolhatod.

2017. nov. 25. 14:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ennyire h..lye vagy, vagy csak ennyire jó színész vagy?

Mikor szóba került a téma, visszakérdeztél egyáltalán, hogy miért alakult így az élete?

És képzeld, én 23 évesen veszítettem el a szüzességemet a jelenlegi párommal, azóta lassan 5 éve együtt vagyunk és decemberben pedig összeköltözünk.

Egyébként ritka sz..r a felfogásod. "Attól tartok, hogy van valami, amit titkol és ami miatt ás fiúk nem akartak vele lenni."

Látom, tele vagy jóindulattal, hogy azonnal már bántod szegény csajt, és olyat feltételezel róla, ami valószínűleg csak a te fejedben van meg.

Attól, hogy te valamit képtelen vagy elhinni, az egyedül csak a te problémád. Attól, az még úgy van. Akár hiszed, akár nem.

Egyébként miért okoz ez neked ekkora problémát?

Ha nincs türelmed hozzá, akkor hagyd békén és kész, ne húzd a drága idejét!

2-es válaszoló voltam

2017. nov. 25. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!