Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 20 éves...

Szerintetek egy 20 éves lánynak az ismerkedés során mikor kellene mondania, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
nyilván ha szóba jönne a téma, akkor nem titkolnám meg semmi, de ha nem, akkor mikor "illene" tudnia róla?
2015. ápr. 28. 00:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
legkésőbb mielőtt elvenné
2015. ápr. 28. 00:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
amikor szóba kerül , de ez egyáltalán nem ciki ha annak is éreznéd , ha valakit érdekelsz és valaki kedvel nem fogja ezt kellemetlennek érezni
2015. ápr. 28. 00:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor amikor először szóba kerül a szex.
2015. ápr. 28. 00:49
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi :)

(5. xDDD)

2015. ápr. 28. 00:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általában már a levelezés közben el szokták mondani a lányok, de akkor sem esnék kétségbe, ha csak akció előtt 2 perccel mondaná el.

(Ez most úgy hangzott, mintha minden nap más szűzlánnyal hálnék, pedig erről szó sincs.)

2015. ápr. 28. 01:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sejti már a srác. Amúgy akkor mikor szóba kerül a szex téma.. :)
2015. ápr. 28. 01:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Kockák találka helye lett? :D Tök jó, Quake3-at nem játssza senki? :D

Kérdező: az a lényeg, h vmilyen formában szóljál róla neki, mert magadat szívatod meg, ha nem teszed, a mikor az mindegy sztem, bár sokan elméletileg félnek, ha szűzzel van dolguk, és ott hagynak, ezért lehet, h jobb míg levelezés során említed ezt a tényt.

2015. ápr. 28. 02:01
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk nálam nyilvánvaló volt, hogy szűz vagyok, mert csak 15 és fél éves voltam mikor megismerkedtem a barátommal, de 1 hét járás után ezt meg is említettem. Nála nem tudtam mi pontosan a helyzet, de ő sem volt még előttem senkivel, pedig 17 éves volt. Én is, ő is bevallotta egy hét után.

Szerintem minél előbb hoz fel a témát és mond el.

2015. ápr. 28. 14:44
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi, bár már valószínűleg úgyis tárgytalan :D

de remélem egyszer "tárgyas" lesz :D

2015. ápr. 28. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez eléggé intim dolog, hogy az "ismerkedés" bármelyik szakaszában ki lehetne tárgyalni.

Majd, ha már oda kerültök, hogy ezekről is beszéltek...

Akit ez befolyásol erre vagy arra, hát azzal meg ne!

2015. máj. 2. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!