Hogyan legyek igazán önmagam például ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok túl magabiztos, így nehezemre esik önmagamat adni sok helyzetben, de különösen új emberekkel való ismerkedés során - legyen az romantikus vagy baráti ismerkedés. Hogyan tudnám jobban önmagamat adni, illetve, nyilván ehhez erős önismeret is szükséges, és én ennek hiányában vagyok, vagy legalábbis így érzem. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan érnétek el azt, hogy tisztábban lássátok önmagatokat, és ezt a körvonalazódott képet mutassátok kifelé? Előre is köszönöm!
2015. ápr. 6. 01:04
1/6 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Még nem jöttem rá teljesen hogyan is kezeljem.
Valami olyasmi a lényeg hogy meg kell tanulni szabadnak érezni magad. Akármit mondasz, gondolsz teszel, az te vagy, és büszke vagy arra.
2015. ápr. 6. 01:09
2/6 Fish1 válasza:
Szerintem amikor valaki nem önmagát adja és nincs önbizalma, akkor beszélgetés és az egész találkozás közben olyanokat gondol, hogy "mit fog szólni ehhez a másik?", "mi van, ha ez és ez miatt majd nem tetszem neki?", stb. Szóval ezekben a helyzetekben a félelmek dominálnak, lépj túl ezeken. Teljesen felesleges valakinek mindenáron megfelelni, mert egy idő után kiderül, hogy álca volt és eközben te is rosszul fogod érezni magad. Ha meg valakinek nem vagy szimpatikus, nem nagy ügy, majd találsz hozzád hasonlót.
2015. ápr. 6. 01:29
3/6 anonim válasza:
Ha nem vagy túl magabiztos, akkor ne add önmagad, mert annak csak negatív következményei lesznek (visszautasítás, kihasználás). A kulcs a problémádra a következő:
Változz meg. Olvaszd magadba a férfias jellemtulajdonságokat, váljék a részeddé! Ha ez nem történik meg, és mégis férfiasnak mutatod magad, akkor csak színészet az egész. Ha azonban a magadévá tetted az olyan tulajdonságokat, mint a bátorság, dominancia, humor, stb... onnantól fogva adhatod önmagad, hiszen az is leszel.
2015. ápr. 6. 01:32
4/6 anonim válasza:
"Változz meg" Ezt nagyon könnyű leírni, azonban a kivitelezését lassú, rögös út övezi. De mégis megéri rálépni, mert a végén tényleg azzá válhatsz aki lenni akarsz. Ehhez rengeteg csalódás és kudarc kell, de tekints rájuk kihívásként, mint az akadálypálya részeire. Amíg eléred a kívánt szintet pedig hagyd, hadd vezessenek az akadályok!
2015. ápr. 6. 01:38
5/6 anonim válasza:
@01:38
Természetesen a változás nem megy egyik napról a másikra, viszont ha kiterő az illető, akkor jócskán megtérülhet a befektetett idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!