Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy gazdag, jól kinéző, intelligens 20-on éves még szűz?
Rendben, akkor biztos háttérrel rendelkező 20-on éves.
A kérdésnek nem ez a lényege.
Hasonló vagyok,nem mondom hogy gazdag vagyok,meg hú ki vagyok. De igyekszem olvasott és művelt lenni. Én társat keresek nem szex partnert,így eléggé nehézkes,mert 20-on éves lányok/nők többsége nem keres komoly kapcsolatot,ez mellett vannak egyéb tényezők is,amik közre játszanak.
Nekem sincs "szerencsém" ebben,pedig igyekszem fejleszteni magam ezen a téren is,nyitott lenni,de eddig nem sikerült.
Hogy mit gondolok? Hogy megtörténik és egyáltalán nem gondolom,hogy ha valaki 20+ szűz,akkor azzal valami gond van feltétlen.
Mi lenne róla a véleményem? Semmi. A magam életével foglalkozok, nem másokéval.
Nagyon ritka az ilyen és csak egyes kultúrákra jellemző. Japánban pl. a karrier előrébb van. Kanadában már nem.
A saját környezetemben egy ilyen embert sem ismerek. Egy 20 feletti szűz lányt ismerek, ő vallási okokból szűz. Te hol ismersz meg ilyen embereket?
Ritka mint a fehér holló...
Aki 20 felett szűz úgy hogy normális, átlagos férfi..., annak vagy önértékelési gondjai vannak, vagy súlyos trauma érte a nőkkel kapcsolatban, esetleg látens meleg, vagy biszexuális... maga sem tudja magáról, hogy mi van.
Másik változat, ha valakit egyáltalán nem érdekelnek a nők sokáig, aztán kimarad nála ez a korszak. Ezt követően meg egyre nehezebb felvenni a fonalat, mert a nők időközbem már nem tinikapcsolatokra vágynak.
Tehát összgezve, ha valaki ilyen az már rég megtalálta volna a partnerét ha komolyan keresi. Csak nem is kereste...
(Mondom ezt sokáig vénszűzként, különösebb külső/anyagi akármi gond nélkül. Engem traumatizált néhány rossz tapasztalat 18-20 évesen, utána meg évekig nem tudtam felvenni a fonalat... az fix, problémái vannak az ilyen embernek. Maximum te nem látod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!