Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek egyéjszakás kalandok? Mik a tapasztalatok?
Tényleg léteznek, vagy ez csak jól hangzik a filmekben? És tényleg ilyen gyakoriak? Nehéz elképzelni, főleg női oldalról, hogy úgy indul el otthonról, hogy csak szexelni akar egy jót. Nem mintha elítélném, sőt. Én egy teljesen egészséges és jó dolgonak tartom abban az esetben, ha mindkét fél tisztában van ezzel.
Hogy kell egy ilyet elképzelni? Vannak jelek, vagy nyíltan beszéltek róla? Csak a legszexibb felső 0.5%-nak adatik ez meg?
Akinek volt már része hasonlóban, annak szívesen ovlasnám a tapasztalatait, akinek meg nem, annak a véleményét a témáról. :)
Egy parszor elso randi volt, szex lett es utolso randi lett belole.
Egyszer mar 1 eve nem szexeltem, teljesen megorultem, szoval ugy mentem szorakozni, hogy osszeszedem az elso pasit aki leszolitott-eletem legszarabb elmenye volt!
Es egyszer nagyon megtetszett egy pasi. Annyira szexi volt a kisugarzasa es nagy csodalkozasomra pozitivan allt hozzam, szoval szex lett belole.
De mar evek ota nem csinalok ilyesmit, mert igazan sose volt jo, es mindig uresnek ereztem magam utana, hogy en csak erre vagyok jo, nem baratnonek.
37N
Ó, de még mennyire.
Autó hátsó ülése, szikrázik a levegő, szuper.
Na persze nem akárkivel.
N/25
Persze hogy vannak, nekem volt jopar de ezek nagyon spontan dolgok voltak es a nevukre vagy az arcukra sem emlekszem (nem voltam berugva) de ott es akkor nagyon elveztem oket. Sztem ez egy idoszakos dolog tehat nem ismerek olyat akinel ez eletstilus menten mukodne, de huszoneveskent volt ilyen korszakom.
Mar mar nem csinalnam mert igy visszagondolva az osszes orultseg volt, de nem banom es nem is szegyenlem oket mert akkor es ott nyilvan arra volt szuksegem.
32
Nekem is volt ilyenbe részem, hat nekem azert annyira nem volt izgalmas. A srac attol fuggoen hogy mennyire szexi volt, az agyban a teljesitmenye 0 volt. Amint el elvezett el is aludt egybol en meg ott maradtam az agyba es nem tudtam mit kezdeni magammal. De igazabol masnap reggel mondta, hogy mennyire kellemetlenul erzi magat, hogy ez tortent. :D
De amugy nem banom, legalabb rajottem attol,hogy valaki jol nez ki es nagy farka van nem feltelenul tudja jol hasznalni.
18L
Léteznek, de szerintem sokan nem úgy állnak hozzá, hogy “úgy indulnak el otthonról, hogy csak szexelni akarnak egy jót”, ezt nem így kell elképzelni. Legalábbis én nõként sosem indulnék el így otthonról, nem tudom a férfiak hogy vannak vele.
Életemben egyszer történt meg, de nem is ismételném meg. Az elején nem számítottam arra, hogy ez fog történni, aztán úgy alakult.. Szerintem a férfi már a kezdetektõl számított erre és ilyen szándékból közeledett hozzám, hogy egy jót szexelhessen. Nekem nem ez volt a szándékom eredetileg.
Amúgy szerintem ennek nem sok köze van ahhoz, hogy ki mennnyire szexi. Elég hozzá két kiéhezett ember, akik elég szabadelvūek, vagy könnyūvérūek, persze valamennyire vonzódnak is egymáshoz.
A “legszexibb 0.5%” emberek közt nem biztos, hogy csupa ilyen könnyelmū egyed kerül ki. Lehet valaki a legszebb, de ha közben önmegtartóztató típus, akkor nemigen történnek vele ilyen dolgok.
Neten ráírtam, válaszolt, csetelés, áttértünk szexuális témára, már hajnal 1 volt mikor megkérdeztem a nőt "nem jössz el?" DE megadtam a címet,kb 15 perc alatt itt volt.
Felkísértem, rögtön a hálószobába mentünk levetköztünk, kicsi előjáték, megdugtam, reggelig aludtunk, felkelt, felöltözött, elköszönt és elment.
Határtalan ürességet éreztem, a kielégülésnek semmi nyoma, egész nap szarul voltam ha az éjszakára gondoltam.
Soha többé egyéjszakást! Személytelen, üres, állatias. Inkább kiverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!