Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek egyéjszakás kalandok? Mik a tapasztalatok?
Tényleg léteznek, vagy ez csak jól hangzik a filmekben? És tényleg ilyen gyakoriak? Nehéz elképzelni, főleg női oldalról, hogy úgy indul el otthonról, hogy csak szexelni akar egy jót. Nem mintha elítélném, sőt. Én egy teljesen egészséges és jó dolgonak tartom abban az esetben, ha mindkét fél tisztában van ezzel.
Hogy kell egy ilyet elképzelni? Vannak jelek, vagy nyíltan beszéltek róla? Csak a legszexibb felső 0.5%-nak adatik ez meg?
Akinek volt már része hasonlóban, annak szívesen ovlasnám a tapasztalatait, akinek meg nem, annak a véleményét a témáról. :)
Léteznek, már sok sztorit hallottam.
Nekem is volt egy egy alkalmas dolog régebben, bár kalandnak nem nevezném, mivel én szerelmes voltam a fiúba. Sajnos ő csak kihasznált, de tanultam belőle.
Én soha nem utaztam arra hogy valakit csak 1 éjszakára megszerezzek, de előfordult, hogy mégis rövidtávú dolog lett! A nők sem mindig akarnak többet egy férfitől. Én nem úgy indultam el soha, hogy most szerzek valakit éjszakára.
Hogy mik a jelek, ez esetfüggő. Néha nem titkolt, néha szó sem esik róla hogy mit, miért, mikor, meddig.
Nem vagyok szívtipró alkat, de azért voltak csajok akiknek tetszettem. És talán ma is akad még!.... :-)
F/60
Ha csak szexre vágysz, akkor kb bármelyik buliban találsz partnert hozzá.
Én erre mindig paráztam, felmenni egy idegen lakására. Plusz ki tudja milyen nemi betegségei vannak, van amit gumi mellett is elkaphatsz, ha nem vigyáz, vagy orálisan. És mi van, ha erőszakoskodik veled? Vagy nem hajlandó gumit felhúzni?
Szerintem, ha szexet akarsz, akkor próbálj az ismerősi körből szemezgetni. Az talán biztonságosabb valamivel (bár a nemi betegségekkel nem feltétlenül). Biztosan van olyan, aki szívesen kihasználna téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!