Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziget fesztiválon mennyire könnyű csajozni, kalandozni? Mik a tapasztalatok? 23/F
A szigeten hogy a francba lehet verdát villantani? áruld már el!
Tehát egy félénk 10/7es srácnak csak az átlagos lányoknál van esélye. A szépek ezen felül válogatnak maguknak gondolom.
Nem egyszerű helyzet..
#4 Rögtön nem is, de hamar a lényegre lehet térni, hogy kint parkol a bömbi gyere egyet kocsikázni.
#6 Az igazi szürke kisegerek otthon ülnek. Akik kint vannak átlagosabb csajok, azok ugyanúgy össze vissza kefélnek a legjobb férfiakkal, alapból a mentalitás is az, hogy ez egy más, különleges alkalom, pár nap, amikor büntetlenül kiélhetik magukat.
Én imadok bulizni , sajnos fesztiválra meg nem jutottam el de jövőre tervezem
Leginkább ozorara mennek el
És én nem azért megyek hogy d*ugjam hanem hogy jól érezzem magam táncoljak kicsi ezt azt viszek ami adja a jó hangulatom
Legjobb haverommal megyünk mindig és vigyázunk egymásra
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!