Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély egy kihűlt kapcsolatban ismerkedni?
Tudom ez egy lerágott csont, vagyis elcsépelt és hazugság szagú. Viszont én komolyan gondolom az ismerkedést, nem olcsó szexet keresek, már az elején nyitott és őszinte kommunikációra alapoznék.
Lehet most kérdezni hogy miért nem válunk el először. A válaszom az, hogy nem gyilkoljuk egymást, de csak barátként élünk együtt. Válás csak akkor jön szóba, ha valamelyikünk találna egy komoly társat.
43F
Én sem tudom elképzelni, h mi lehet az a súlyos betegség, ami megakadályozza az alapvető intimitást. Ha meg ilyen súlyos beteg, akkor meg gerincesen tovább kell segíteni, nem a váláson gondolkozni.
De, van egy olyan sanda gyanúm, h a betegség csak kifogás.
Akkor pedig tünet a megromlott kapcsolatra (de, a kérdező szerint minden rendben velük). A legrosszabb variáció az lehet, h a feleség leszarja, nem szereti a férjét, csak egy díszletnek használja/kihasználja egy tökéletes élet eljátszásához...
Én biztosan nem ismerkednék olyan emberrel, aki csak akkor hajlandó kilépni a rossz kapcsolatából, ha talál valaki újat, akiért megéri lelépni. Teljesen lényegtelen, hogy baráti érzéseket tápláltok már csak egymás iránt, és ezért maradtok még együtt, vagyis ezt hozzátok fel indoknak, hogy akkor nem látjátok értelmét válni.
Ez egyszerűen nem intelligens megoldás, hogy addig eléldegéltek egymás mellett, amíg esetleg nem találtok mást. Mi a garancia az új személynek, hogy valamelyikőtök nem gondolja meg magát, és látva, hogy a másik nélküle is boldog, nem érzi majd úgy, hogy mégis vele szeretné megpróbálni rendbe hozni a dolgokat? Nem tudnék megbízni egy ilyen mentalitású emberben.
Kérdező!
Van esély egy kihűlt házasságból kilépni, elválni? Majd utána ismerkedni.
Ez a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!