Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély egy kihűlt kapcsolatban ismerkedni?
Tudom ez egy lerágott csont, vagyis elcsépelt és hazugság szagú. Viszont én komolyan gondolom az ismerkedést, nem olcsó szexet keresek, már az elején nyitott és őszinte kommunikációra alapoznék.
Lehet most kérdezni hogy miért nem válunk el először. A válaszom az, hogy nem gyilkoljuk egymást, de csak barátként élünk együtt. Válás csak akkor jön szóba, ha valamelyikünk találna egy komoly társat.
43F
18-as. Sznob? Beképzelt? :D Na ezt elmondom a környezetemnek is, legalább jót derülnek rajta. Ezt még sosem kaptam meg senkitől! :D
A feleségemnek egészségügyi probléma miatt nem működik a dolog, de egyszerűbb lett volna ezt is az elején megkérdezni, mintsem kioktatni.
Ha tényleg beképzelt lennék, már régen félrementem volna. Mindegy, hagyjuk.
20-as. :D Ez az oldal tényleg egy jó társadalmi indikátor. Persze ők vannak többen, így övék az igazság.
Most tényleg, írtam én valami rosszat? Betartottam a helyesírás szabályait, tagoltan írtam, kerültem a szóismétlést, a mondanivalómat eu-kompatibilis módban írtam... és én vagyok a rossz. :D
Ha valaki odafigyel hogyan ír, az máris sznob és nagyképű. Magyar unikum.
"Az intelligencia lényege leegyszerűsítve az adott helyzetre szóló problémamegoldó képességet jelenti" - pontosan. Erre te mit csináltál? Írod: Én, mint kérdező vágjak hozzá jópofát? Hát nem, visszadobtam a labdát...
És személyes sértésnek veszel minden nem veled egyező véleményt... ahelyett, h pro-kontra egyeztetnéd(nénk) a véleménykülönbséget. Ez megint az intellektus hiányát jelzi.
Egyébként nem csak erkölcsileg nem ez a legjobb megoldás, amit tervezel, hanem mentálisan sem az. Lelkiekben nem váltál (nem is tudsz, míg együtt éltek) le a feleségedről, a család egységéről. Nem csak magadnak nehezíted továbbiakban a normális társtalálást, hanem a gyermekednek is, hiszen nagyon hirtelen kerül (esetleg) egy másik élethelyzetbe.
El kell válni, le kell zárni, ami nem megy. És valóban a lelki munka miatt, és azért, h tisztán/feldolgozva/függetlenedve jöhessen be az életedbe az új szerelem.
Így meg főleg, ha nem vesztetek össze, nem utáltátok meg egymást.... akkor valójában csak a szex hiányzik, nem?
Csak azt meg nem értem, ha két ember szereti egymást, és az egyiknek egészségügyi problémája is van, azt meg lehetne oldani máshogy... nem tudom érthető-e. (Van szája, pici simogató keze, melle, bármilye, amivel örömet okozhatna, kielégíthetné párja vágyait.)
Megbeszéltétek ezt, vagy teljesen elzárkózik a szexualitástól?
Pont, mintha az exférjem olvasnám. Ő is remekül idealizálta, hogy amíg én küzdöttem egy betegséggel, két helyen dolgoztam, addig ő jogosan keresett mást. Elvégre ő épp boldogtalan és elhanyagolt.
A szex elmaradása feltűnt neki. De az, hogy nekem mi hiányzott, ami oda vezetett, hogy a betegségre hivatkozva nem volt kedvem, az nem.
A békés válás addig tartott, amíg elkezdtem ismerkedni. (A VÁLÁS után.)
A nagy lelki társa, akiért otthagyott minket, két év után megcsalta, és kidobta. Ez alatt én férjhez mentem, gyereket szültem, ja, és meggyógyultam. Végre nem volt stressz az életemben.
Csak nyertem a válással. Ellenben vele: ő bánja az egészet, és egyszerűen nem érti, hogy más mellett miért virultam ki.
Nálunk sajnos ez a szex téma megoldhatatlan, még a egyszerűbb verziók is. Én nem hanyagoltam el semmit, a mai napig mindenben segítek, nincsenek káros szenvedélyeink sem.
Hát ez egy ilyen sztori. Viszont a testiség téma megoldhatatlan, én nem akarom hogy kényszerből történjen bármi is. Viszont a hiány miatt már egyre feszültebb vagyok, így marad a válás. Ez nem egy új dolog nálunk, évek óta küzdünk ezzel a problémával.
Ezek szerint annyira jó ember vagy, az erkölcsi magaslataiddal, hogy súlyos betegen hagynád el a feleséged, a gyerekeddel együtt. El tudja látni a gyereket és magát is?
Itt alul lehet kimagyarázni, hogy az nem is úgy volt. ↪
Lehet, hogy nem tetszenek a válaszok. De akkor az még kevésbé fog tetszeni, hogy a legtöbb ember hasonlóan gondolkodik arról, amit csinálsz.
Igazából te csak attól félsz, hogy nem fogsz kelleni másnak, ezért akarsz úgy válni, ha fix csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!