Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély egy kihűlt kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély egy kihűlt kapcsolatban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy lerágott csont, vagyis elcsépelt és hazugság szagú. Viszont én komolyan gondolom az ismerkedést, nem olcsó szexet keresek, már az elején nyitott és őszinte kommunikációra alapoznék.

Lehet most kérdezni hogy miért nem válunk el először. A válaszom az, hogy nem gyilkoljuk egymást, de csak barátként élünk együtt. Válás csak akkor jön szóba, ha valamelyikünk találna egy komoly társat.

43F

2018. szept. 22. 12:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
Esély mindig van, a mértéke viszont kérdéses. Az a nő, aki komoly kapcsolatot akar, nem fog örülni, hogy nős vagy.
2018. szept. 22. 12:10
 2/35 A kérdező kommentje:

Értem, tudom. Viszont hátha van olyan nő is, aki hasonló cipőben jár. Nem kérek többet, mint amit én is adni tudok. Nem szexet keresek, nem hazugságokra építek. Nem vagyok egy porig rombolt depressziós férfi, nem önigazolást keresek. Sőt, nem is keresek mindenáron, csak mint lehetőséget tartanám fenn hogy hátha.

Sajnos én is látom mennyire elcsépelt lett ez az "ismerkedés" téma, de ha magamba nézek, akkor emelt fejjel állok elébe.

2018. szept. 22. 12:30
 3/35 anonim ***** válasza:

Komoly társra nulla esélyed van.

50 körüli, házas nőkkel próbálkozz, aki szintén nem akar válni.

2018. szept. 22. 12:47
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Szóval, amíg nincs ló, jó a szamár is... a szamár jelenesetben a feleséged. Egyenes ember lehetsz, nálam ilyen mentalitással semmi esélyed nem lenne.
2018. szept. 22. 12:54
 5/35 A kérdező kommentje:

4-es. Nem jól értelmezted a kérdést. Én elhiszem hogy a gerinctelen embereknél dívik a kefélem a feleségem, a szomszédom, a kolléganőm stb. Nálunk nincs szex, kizárólag baráti légkör van. Viszont ez így nem párkapcsolat, ha elválunk sem fogunk egymásra köpködni, marad minden ugyanígy. A gyerek sem sérül meg, az anyagiakon sem menne a cívódás. Oké értem, ez a nagy magyar valóságban elképzelhetetlen, ide már intelligencia is kell... és ebben nem volt nagyképűség.

Írtam azt is, hogy nem szexpartnert keresek, bármennyire is fura ez... ezt ugyancsak nehéz elhinni ebben a súlyosan tragikus helyzetben levő magyar morálban. Nem akarok én itt győzködni senkit, mindenki más helyzetben van, más emlékekkel, más szellemi, morális és emberi értékekkel.

Ha nem érted a kérdést, én azt elfogadom. Sőt, az az igazság, hogy a világot mindenki a maga szintjén érzékeli.

2018. szept. 22. 13:17
 6/35 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen megértettem a kérdést, már először is. Tudom, h baráti viszony van köztetek a feleségeddel. Azt is elhiszem, h nem a félrekúrás (már elnézést) motivál. Intelligens embernek tűnsz, akinek általában ilyen társa (felesége) is van. DE! A célod bár nemes, az eszköz (válás és a feleséged tudta és beleegyezése nélkül) nem az.

Remélem felfogtad.

2018. szept. 22. 13:26
 7/35 anonim ***** válasza:
Én pont ebben a helyzetben vagyok. Igaz, még nagyon az elején, de...
2018. szept. 22. 13:29
 8/35 anonim ***** válasza:
61%

Én is hasonlóan élek együtt a volt barátnőmmel, lefeküdni időtlen idők óta nem feküdtünk le egymással, és 2 hónapja megbeszéltük, hogy mostantól nem vagyunk együtt, mindketten keresünk is új társat.

Szerintem ezzel együtt a nők 95%-ának a szemében ez elfogadhatatlan helyzet (basszus, a nők fele-harmada már azt sem tolerálja, ha az ember egyáltalán szóbaáll a volt barátnőjével), szóval az ismerkedéshez előbb muszáj lesz elköltözni.

2018. szept. 22. 13:33
 9/35 A kérdező kommentje:
5-ös. Ja, én kérek elnézést! A feleségem beleeggyezésével, nem a háta mögött. Fordítva én is támogatom azt, hogy boldog legyen és találjon valakit.
2018. szept. 22. 13:35
 10/35 A kérdező kommentje:
6-ost akartam írni előzőleg! :)
2018. szept. 22. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!