Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély egy kihűlt kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély egy kihűlt kapcsolatban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy lerágott csont, vagyis elcsépelt és hazugság szagú. Viszont én komolyan gondolom az ismerkedést, nem olcsó szexet keresek, már az elején nyitott és őszinte kommunikációra alapoznék.

Lehet most kérdezni hogy miért nem válunk el először. A válaszom az, hogy nem gyilkoljuk egymást, de csak barátként élünk együtt. Válás csak akkor jön szóba, ha valamelyikünk találna egy komoly társat.

43F

2018. szept. 22. 12:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
57%
Szóval, akkor jelenleg nyitott, kihűlt kapcsolatban/házasságban éltek. Érdekes és nem átlagos, valóban. Nos, ha vki ezt beszopja, akkor van esélyed. :)
2018. szept. 22. 13:47
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Fúú de okooos vaaaagy...!!

És az nem jutott eszedbe, hogy előbb barátilag elváltok, közösen nevelitek a gyereket, ápoljátok a jó viszonyt, és majd utána keresel valakit?

Ja, tudom, az ilyen bunkó proli stílus, fennkölt ember inkább liánozik, mert egyedül életképtelen....

Gondolom, az új komoly társ legfeljebb 30 éves, 50 kiló, gyerektelen és diplomás, mert neked jár.

2018. szept. 22. 13:49
 13/35 A kérdező kommentje:

12-es. Ne magadból indulj ki, ez már leírtam. Megvan mindkettőnknek a saját egzisztenciája, ergo nem szorulok anyagi támogatásra. Nem liánozok, megtehettem volna. Ha érdekel, akkor elmondom, hogy elsősorban olyan nőt keresek, akinek szintén van gyereke. Nem akarok átverni senkit, érzelmek nélkül nálam nincs szex.

Most egy kicsit vulgáris leszek, látom ez a stílus fekszik a mai kor emberének. Azért mert ekkora szellemi és morális moslékban fetreng az emberek többsége, hidd el van még élet ezen kívül is. Azért mert dúl a konzumidiotizmus, attól van aki még keresi az értékeket.

Feltettem egy kérdést normális kulturált formában, de látom hogy igazam van a realitást illetően... ;)

Tarts nagyképűnek, de nem valószínű hogy egy ligában játszunk.

2018. szept. 22. 14:06
 14/35 anonim ***** válasza:
57%

Feltettél egy kérdést, és mi normális formában válaszoltunk. Az, h nem vigyáztunk a szavakkal (nem irodalmi nyelvet használtunk), sztem tök természetes. Ember beszéljen emberrel, a modorosság nem feltétlen jelent intelligenciát ill. pont,h az jelenti az intelligenciát, h tudod melyik helyen hogy kell, célszerű megszólalni. A Gyk egy szórakoztató hely, bár komoly témák is megvitathatók, komoly emberekkel (mert, itt is vannak).

Felesleges sértődnöd, 12-es csak nevén nevezte a gyereket.

És nem mellesleg igaza van... ez liánozás, bárhogy szépíted, ill. társfüggőség.

2018. szept. 22. 14:15
 15/35 anonim ***** válasza:
78%

Te beszélsz morális moslékról???

Van feleséged, gyereked, jó egzisztencia, csak unod a megszokott muffot, ezért keresel másikat, és majd akkor válsz el, ha lesz aki mossa a xaros gatyád és odatartja a muffot is.

Teljesen mindegy, hogy mennyire porcukrozod le a sztorit, mert saját magadnak is hazudsz arról, hogy milyen ember vagy. Egyszerű önvédő mechanizmus. Semmivel se vagy különb, mint az a hobbialkoholista panelproli, aki ugyanígy újra cseréli a megunt feleségét.

Ha már erkölcsi magaslat: hogy fogod találni a gyerekednek, hogy innentől a Gezukàval laksz együtt, mert a Gézuka anyját kúrogatnád, az ő anyja helyett?

Te azt hiszed, hogy a házasság arról szól, hogy a te szent faxod ki legyen fényesítve rendesen? Ennek érdekében rúgsz fel egy olyan házasságot, amiben minden rendben, csak már nem áll a farkad az asszonyra. Azt érted, hogy mit jelent a család?

Úgyhogy mielőtt szentté avattatod magad, beszéld meg a gyerekeddel, hogy az a terv, hogy ha lesz új nő, akkor te nem akarsz többé minden nap vele lenni, inkább más gyereket fektetsz le puszival minden este.

2018. szept. 22. 14:17
 16/35 A kérdező kommentje:

15-ös. Tegyük már tisztába a dolgot: nálunk évek óta nincs szex, szóval nincs mit únni. Na és most figyelj: nem léptem félre, pedig megtehettem volna. Ne haragudj, de nem fogom az egész családi kerettörténetet az összes kapcsolódási szállal bemutatni. A kérdés egyértelmű volt, erkölcsi kioktatást végezd el a környezetedben, ahol szocializálódtál. Látom ott úgy működnek a dolgok, én ezt elfogadom.

Vagyok én és a feleségem aki ebben a kérdésben dönt. Ha mi megegyezünk a marginális kérdésekben, akkor ez a mi dolgunk. Formálj véleményt inkább olyan témákban, mint hogy "milyen lehet a 4-es felállás, amikor a barátnőm összes testnyílását betömnénk a haverjaimmal". Na, az testhezállóbb lenne, ott megvan a szinted.

2018. szept. 22. 14:27
 17/35 anonim ***** válasza:
47%
Na, ez durva volt Kérdező... én itt kiszálltam. Neked semmi közöd az intelligenciához...
2018. szept. 22. 14:34
 18/35 anonim ***** válasza:
75%

Nos, ebben az esetben nulla, azaz 0 esélyed lesz kihűlt kapcsolatban ismerkedned, mert beképzelt vagy, sznob, de oka van, ha évek óta a nejed se kíván, és nem érdekli, ha elváltok. Miközben tökéletesnek hiszed magad, vastagon te tehetsz arról, hogy a házasságod kihűlt, nem tudod fenntartani.

Tudod, van az a nőtípus, akinek bejön a házas férfi. De pont azért vonzó, mert szeretne a felesége helyében lenni. A te feleséged helyében ő se akar lenni, alig várja, hogy szabaduljon tőled.

2018. szept. 22. 14:43
 19/35 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, jöttek a személyeskedések. Ha vki nem tud tárgyilagosan hozzászólni, akkor én mint kérdező vágjak jópofát ehhez? Hát nem, csak visszadobtam a labdát.

Ha valakit érdekelne a kérdés, és nincs tisztában a dolgokkal, az pl. megkérdezte volna, hogy miért választottuk ezt az utat?

Ne viccelj már, az egyikőtöknek azzal támad be, hogy nekem csak 50 kilós 30 éves szingli csaj kell, majd maikor ezt cáfoltam, akkor meg azt kapom hogy nem a sajátom, hanem a más gyerekének nyomok jóéjt puszit.

Akkor azt is elárulom, mint család szeretjük egymást, és azért nem megyünk szét, mert szeretnénk jó hangulatban addig együtt lenni, amíg lehet. Nekem is fontos a saját gyerekem, még mielőtt megkapnám hogy nem az.

Lehet olvasni totál idióta kérdéseket is, de ott is vannak értelmes emberek, akik előbb megpróbálják kibontani a kérdést. Nos itt ez nem történt meg, egyből jöttek a sztereotípiák.

Ehhez nincs se kedvem, se hangulatom... Különösebben az sem érdekel ha vad idegenek mit gondolnak rólam, a való életben nincs ellenségem, barátságosnak és segítőkésznek tartanak. Az intelligencia sz meg azt hiszem az a dolog, amiről a többség azt hisze neki van egyedül. Ha már itt tartunk, akkor én inkább a jóneveltségről beszélnék vagy az empátiáról. Az intelligencia lényege leegyszerűsítve az adott helyzetre szóló problémamegoldó képességet jelenti. Tudom, ez sem így van mert én mondtam...oké...ebbe ne is menjünk bele.

2018. szept. 22. 14:48
 20/35 anonim ***** válasza:
17%
Színvonal a sok válaszoló, fröcsögve gyalázzák a kérdezőt, válasz helyett azt taglalják, hogy mekkora értéktelen hulladék szardarab, aztán amikor a kérdező visszaszól, akkor helyből "az igaztalanul megbántott ibolyavirág panaszai" című előadásra nyergelnek át. Szánalom vazzeg.
2018. szept. 22. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!