Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért vagytok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért vagytok úgy oda az önelégült, beképzelt képű, magát kisistennek képzelő pasikért?

Figyelt kérdés
Ez hogyan tud vonzó lenni? És hogyan tud vonzóbb lenni mint egy értelmet sugárzó megjelenés?
2018. szept. 22. 11:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Ma is röpködnek a midenkit megszólító valótlan fröcsögések, nincs dolgotok?
2018. szept. 22. 11:46
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Fiúk, ti miért vagytok oda azokért a lányokért, akik az önelégült, beképzelt képű, magát kisistennek képzelő pasikért vannak oda?
2018. szept. 22. 11:48
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Mert én is egy önelégült, beképzelt, magamat főistennek képzelő csodálatosság vagyok :D
2018. szept. 22. 11:51
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, kinek szól a kérdés, én konkrétan hányok az olyan pasiktól. A tartalmas, normális, értelmes férfiakat szeretem, akik valós önképpel rendelkeznek.
2018. szept. 22. 11:51
 5/22 anonim ***** válasza:
9%

Mert önbizalmat áraszt, beindítja az ösztönöket, mint régen a mamutvadász, aki leveri az ellenséges törzs tagjait, és idővel domináns hím lesz.

Egyszerű az ember, akárhogy is isteníti magát. Egy egyszerű állat.

2018. szept. 22. 11:52
 6/22 anonim ***** válasza:

"Egyszerű az ember, akárhogy is isteníti magát. Egy egyszerű állat."

Beszélj kizárólag a magad nevében, ha lehet.

2018. szept. 22. 11:57
 7/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
65%
Az én ismerősi körömben is volt egy nagyon durván, már-már szinte betegesen nárcisztikus, önelégült, arrogáns, maga körül mindenkit (főleg férfiakat) lenéző forma. De kajak minden hétvégén más és más nőbe rakta a lőcsét, majd nemes egyszerűséggel dobta őket. Ezek a csajok azóta is halál bele vannak zúgva a tagba. A nőknek ez jön be. Az fix.
2018. szept. 22. 11:58
 8/22 A kérdező kommentje:

5

De nem muszáj ostobának is lenni!

Mindig megszívják ezekkel a pasikkal a nők, mert abszolút semmit nem tudnak nyújtani semmilyen téren, a hatalmas alaptalan önbizalomáradatukon kívül.

2018. szept. 22. 11:59
 9/22 A kérdező kommentje:

7

Hát ez az. A külsőre legkívánatosabb nők mind ilyen pasikért vannak oda. Ezért a normális pasik nem álmodozhatnak szép külsejű nőkről. Mert nekik meg csak idióta barmok kellenek. Ha a nőknek eszet is adott volna az Isten...

2018. szept. 22. 12:00
 10/22 anonim ***** válasza:

#6 nemnem, rólad, és a hozzád hasonlókról beszéltem. Magatokra is vettétek, nem véletlenül :)

Igen, ösztönlények vagytok.

#8 nem muszáj bizony, de a többség sajnos ilyen ostoba, akár sokadszorra is. És még ők háborodnak fel, lásd #6 és lepontozó csürhéje.

2018. szept. 22. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!