Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen beképzelt ribizli a lányok 98%-a?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 11:22
1/16 anonim válasza:
Mert náluk van az összes punci.
2/16 anonim válasza:
Miért általánosít a fiúk 98%-a ?
3/16 anonim válasza:
Erre van igény! A rendes lányokat otthagyják az ilyenekért.
4/16 anonim válasza:
3-as, ez egy scifi történetből egy idézet? :D
Normális lányok :O elhagyni :O Fuh, írd már le a címét, érdekelne.
6/16 anonim válasza:
Normalis lannyal en meg nem talalkoztam...
7/16 anonim válasza:
A Föld lakóinak száma 7, 2 milliárd. Kb. a fele nő, ez 3, 6 milliárd. Ennek a 2 százaléka nem elég neked?
8/16 anonim válasza:
#1:
Ez az én dumám szokott lenni :-P
9/16 Fényember válasza:
Azert mert te latasbol itelkezel(mint az emberek nagy resze). Lehet ha oda mennel egy ilyen "ribizlihez" kiderulne hogy tok jo fej, aranyos es meg szuz is mellesleg. Jah, hogy nem mersz oda menni, ertem...
10/16 anonim válasza:
We have the pussy, we make the rules
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!