Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen beképzelt ribizli a lányok 98%-a?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 11:22
11/16 anonim válasza:
Sajnos nem lehettünk olyan tökéletesek mint ti pasik :(
Ti felsőbb rendűek vagytok. Ezt meg kell értened. NEm tehetünk róla :(
12/16 anonim válasza:
Akkor foglalkozz a maradék 2%-kal...
Arra meg, hogy a normális lányokat otthagyják az ilyenekért: miért nem a normális srácokkal foglalkoztok lányok?
13/16 anonim válasza:
Én csak normális fiúval foglalkozok,lehet ezért nincs most barátom:D Te meg kérdező ha valakinek nem jössz be akkor ribizli ugye!?
14/16 anonim válasza:
Én is egy rendes fiút szeretnék,sajnos mindig kiderül,hogy nincs is ilyen.Az állításod egy nagy hülyeség kérdező.
15/16 anonim válasza:
A probléma tulajdonképpen az, hogy a legtöbb srácnak a piicsák kellenek, és a legtöbb lánynak a vagánycsávóhipsteryolóakármik. És igen, ez érvényes az egyszerű, kedves srácokra és az egyszerű, kedves lányokra is. Talán ha ez a két csoport nem szarná le egymást tök magasról, hanem egymásra hajtanának, akkor nem lenne ilyen probléma... (akinek nem inge, ne vegye magára)
16/16 anonim válasza:
azert van benne vmi, nem 1 bnom lepett felre, persze en is megszoktam, aztan siman szorakoztam en is csajokkal buliba.
meg erdekes mod, ha megtudjak, h bnod van hirtelen az exek elkezdenek erdeklodni, vagy akivel csak csaptad a szelet, veletlen ot is egybol jobban erdekled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!