Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig csak a csajozós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak a csajozós, beképzelt fiúk találnak meg?

Figyelt kérdés
A környezetem szerint visszafogott, csendes vagyok, elég önbizalomhiányos is, mégis szinte mindig csak olyan fiúk találnak meg, akik egyszerre több vasat tartanak a tűzben, beképzeltek, csak elhitetnek velem minden szépet, majd lelépnek. Persze, én is béna vagyok, hogy nem szűröm le, ki az aki csak azt akartja, utólag válik mindig egyértelművé. Nem értem, miért mindig csak ilyenekbe futok bele, de már nagyon elegem van belőle, hogy mindenki csak a "szép lányt" látja bennem és nem kíváncsi arra, milyen vagyok valójában. 20/L
2015. dec. 30. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy neked is hasonló az értékrended mint nekik, vagy nagyon önbizalom hiányos és naiv vagy ezért könnyű préda.
2015. dec. 30. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Rossz helyen keresgélsz.

(Biztos most kapsz majd több üzenetet itt hogy ismerkednének veled, arra számíts...)

2015. dec. 30. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyrészt, a hozzád hasonló fiúk, nem nyitnak mások felé, mert elnyomják őket, esetleg nincs annyi önbizalmuk, hogy nyitni merjenek, így elvannak egymagukban.

20/f

2015. dec. 30. 16:38
 4/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Nem feltétlen azért vagy béna,mert nem szűröd le,hanem mert nem szànsz elég időt a màsik szàndékainak megismerésére.

Mi ebből a tanulsàg? Nem kell olyan hamar ...!

Majd ha làtod,hogy komolyan gondolja,akkor lehet.

2015. dec. 30. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
A kisugárzásban kell keresni. Megérzik ezt az önbizalomhiányt, visszafogottságot, félénkséget, és vérszemet kapnak ösztönösen, hogy majd ők vezetnek, irányítanak, meghódítanak. :) Legyél tökösebb nő!
2015. dec. 30. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Te adsz esélyt annak, aki őszinte és nem hiteget?
2015. dec. 30. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert álmodozó típus vagy és reméled, hogy na most ez a jóképű herceg tuti az igazi lesz...
2015. dec. 30. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Csak szólok, nem tartozom a fentebb említett férfiúk közé, és csak azért nem kezdeményezek nálad, mert nem ismerlek, és visszahúzódóbb vagyok.

Ha nem így lenne, már rág írtam volna privátban.

Ezért most hagylak tovább úszni.

23/F

2015. dec. 30. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Gondolom cuki az arcod, nagy a melled és formás a feneked. Az ilyen lányokat nem lehet nem szeretni.

Egyébként a te választásaid, ha egy átlagos srácot keresnél, nem egy izgi macsóman-t, akkor lehet, hogy nem járnál így.

2015. dec. 30. 21:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem keresem őket, maguktól találnak meg. :(
2015. dec. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!