Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az olyan férfiakról, akiknek ami a szívükön, az a szájukon?

Figyelt kérdés
Tehát az olyan férfiakról, akik mindig nyíltan kimondják a véleményüket, sosem játsszák meg magukat. Elég keményen és őszintén kimondják, ami a szívüket nyomja. Néha igen nyersen fejezik ki magukat, ha valakivel bajuk van, azt rögtön megmondják neki szemtől szembe. Viszont ha jól kipuffogták magukat, utána hamar fátylat borítanak a dologra, abszolút nem haragtartóak.
2018. szept. 21. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom az ilyeneket. Általában azok, akik azzal verik a mellüket, hogy ők hú-de-őszinték és nyíltak, csak kifogásként használják ezt arra, hogy érzéketlenek és bunkók legyenek.

Félre ne értsd, jó ha az ember őszinte, de a stílus nem mindegy.

2018. szept. 21. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

7-es miért hiszed hogy akinek nem kenyere "nyersen" kifejezni bármit ami épp eszébe jut az hazudik?

Ha elolvastad a kommentem (asszem a 3-as) láthatod hogy valamit ki lehet fejezni őszintén de kedvesen vagy egy büdös paraszt módjára mindenféle meggondoltság nélkül. Ha a barátnőm megkérdezi csalja-e a párja és én tudom hogy igen megmondom de ehhez nem kell senkinek a lelkébe gázolnom "nyersnek" lennem.

Az hogy végig gondolom mi hagyja el a számat nem jelenti hogy hazudok csupán a kapcsolatunknak és a helyzetnek megfelelően reagálok. Szerintem valaki akit kedvelek megérdemli hogy ne sértsem meg csak azért mert megtehetem meg mert én keményen őszinte vagyok.

Vagy ha egy pokróc az ügyintéző a kormányablakban te azzal is nyersen őszinte vagy és közlöd vele hogy egy bunkó akinek valószínűleg az elmúlt 10 évben nem volt aki megdugja? Csak mert sokaknak a negatív lebiggyesztett szájú morgós ügyintéző nőről a bacatlan kifejezés ugrik be mégse közlöd vele.

Ezek a kifejezések : "keményen és őszintén" "igen nyersen fejezi ki magát" pont nem a finomságra utalnak ahogy a kipuffogta magát kifejezés sem ezeket akkor mondja az ember ha szokása másokat megbántani. Nem mellesleg miután valaki nyersen őszinte (Főleg ha épp senki nem kérdezte) nem értem mire kell fátylat borítania mikor ő sértett meg mindenkit akihez hozzászólt. De ő nagy kegyesen fátylat borít rá.

Aki nem érzi/érti miről beszélünk az valószínűleg azt sem érti mit jelent finoman közölni valamit.

2018. szept. 21. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!