Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 éves férfi vagyok. Mennyi esélyem van 30 év alatti lányokkal összejönni tartós kapcsolatra?
Párom most 45 éves, én 11 évvel vagyok nála fiatalabb. Mikor először találkoztunk, mindegyikünk házas volt. Emiatt nem is volt köztünk semmi csak egy hello az utcán. Az élet úgy hozta, hogy 6 év múlva mikor találkoztunk, meglepődve tudtuk meg egymásról hogy mindketten elváltunk. Összejöttünk, van 2 gyerekünk is, és boldogok vagyunk. És ami a fontos, hogy nem a pénz miatt vagyunk egymás mellett, mert abból egyikünknek sincs sok, hanem mert szeretjük egymást.
Nekem mondjuk nem is kellene olyan pasi, aki a pénzével szeret és nem a szívével.
Szerintem működhet, nem feltétlen kell, hogy felületes kapcsolat legyen, ahol a pénz dominál. Úgyis le fognak szólni ezért, de engem például nem érdekel a pénz, inkább frusztrál, ha valaki nagyon tehetős, másfelől nekem is van saját fizetésem, nem olyan sok, de eltartom magamat és erre büszke vagyok.
De gondolom, hogy a kérdezőnél a fiatalság egyenlő azzal, hogy úgy nézzen ki a lány, mint egy fotó modell, átlagoska, vagy az alatti nem üti meg a mércét.
Amúgy ismerek egy-két iylen párt, és ők tényleg odáig vannak egymásért.
Az ismerőseim között egy ilyen kapcsolat sincs.
Mennyi az esélye? Ha jóképű és gazdag vagy és nem látszik rajtad a korod, akkor sok, de ha se pénzed, se jó "pofid" nincs, akkor semmi.
Ha egy lány pénzért lesz veled csak addig tart míg bebiztosítja magát belőled anyagilag.Aztán lelép, jó eséllyel közben szeretője lesz.
40 nő vagyok de nekem nem kéne 47 éves férfi.
Keresgélj csak a 45 körüliek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!