Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya? Kép lent
Szépnek nem szép. Enyém sem az, de egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol róla. Ez csak egy lábfej, akinek nem tetszik, nem néz rá. Biztos nem takargatnám nyáron, hogy kényelmetlen legyen.
Nem hökkennék meg, hidegen hagyna :)
21L
Nem elsődleges szempont egy párválasztásnál, sokkal fontosabb maga az alak, de lábfétises is vagyok, így vonzanak a szép lábak, tehát nálam nem teljesen lényegtelen szempont a kinézete. Alapvetően, ami tetszik az a közepes lábméret és vékony, csontos lábfej, de nem a képen látható módon. Egyszerűen nem tartom szépnek.
Ha meglátom, meg nem hökkenek, de nem is fog tetszeni, az 100%. Azért annyira szégyellni nem kell, nem hiszem, hogy bárki is annyira törődne vele akár egy standon. Attól mert nekem nem tetszik, egyszerűen nem nézem, ennyi. (lehet másnak tetszik, nem tudom) Ami probléma az az ápolatlan láb csúnya bőrkeményedéssel, netán gombával tarkítva. Na az undorító és ronda! Ez tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!