Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vetik a csunya sracok szemere ha kicsit eletunt, depis, nemtorodom?
Csapó 10000000000000000 !!!
Pl. mint tegnap is!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ez tök ugyanaz mint a koldusokkal.
Nem rólad szól (még ez sem), nem neked szól és hidd el, semmi köze hozzá hogy nézel ki.
Egyszerűen ez az ország teljesen egy rinya-mari. Mindenki sír, mindenkinek van lelki sérve, és az ember úgy van vele, mint a Pesti kéregetőkkel. Mikor először szembesül vele, még megesik a szíve rajta, de amikor látja hogy minden utcasarok, aluljáró tele van koldusokkal rájön, hogy nem tud mindenkin segíteni, és inkább elfordítja a fejét és megy tovább.
Nem te vagy az első és nem is utolsó, akinek lelki sérve van. De segíteni csak magadon tudsz. Ezért a többiek inkább elfordítják a fejük vagy rád pirítanak, mert unják az 1000. ilyen siránkozást.
2
Ja ez igaz. De a tobbseg nem gondolkodik sajnos.
Es ez igy ketszeres szenvedes a csunyaknak. Mivel alapbol nincs siker az eletukben, ami alapbol magas szintre emeli a frusztraciot. Masreszt pedig folyamatosan nyomas van rajuk helyzeve, hogy jopofizzanak, helyeseljenek, bologassanak, nevessenek, esetlef bohocot csinaljanak magukbol. Ezek olyan alap elvarasok. Ha pedig nem tetszik ez a szerep aki mindenki osszevont szemoldokkel nez rad es maris kozellenseg vagy. Tenyleg lehet ennel nagyobbat szivni az eletben?
Kérdező, ne jópofizz. Én csúnya srác vagyok, igyekszem kivonni magamat a társadalomból.
Miért is vennék benne részt amikor folyamatosan csak a negatív dolgokat kapom az emberektől?
Egyszerűen semmi értelme csúnya srácként részt venni a társadalomban.
6
Ez igaz, en is elvagyok a sajat kis vilagomban nyugi. Belattam hogy semmi ertelme, hacsak nem akarok folyton nevetseg targya vagy esetleg bunbak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!