Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért lettem 21 évesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért lettem 21 évesen egy kiégett, frusztrált, életunt ember, mert mindig semmibe vettek a nők, sőt inkább lenéztek, elkerültek?

Figyelt kérdés
Csak mert tinis arcom és vékony alkatom van, egyik sem vesz emberszámba, csak levegőnek néznek vagy zavarja őket a jelenlétem.
2017. ápr. 10. 17:34
1 2 3
 1/22 Lazy Lover ***** válasza:
30%
lehet de van 1000 jobb dolog mint a "nők"
2017. ápr. 10. 17:36
 2/22 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy direkt érzékeltetik ismeretlenül is, mennyire zavarja őket az, hogy egyáltalán létezem.
2017. ápr. 10. 17:37
 3/22 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem nézed őket semmibe te is?
2017. ápr. 10. 17:39
 4/22 anonim ***** válasza:
38%

A kiégett szó nem pont azt jelenti, hogy már valaki túl sokat tapasztalt az életben valamiből, de annyit hogy az a dolog már egyszerűen nem érdekli és nem tudja őt lázba hozni?

Amúgy én is csak 20 évesen veszítettem el a szüzességemet és azóta is egy kézen meg tudom számolni hány lánnyal voltam. Úgy, hogy közben már rendesen 13-14 éves koromtól kezdve vágytam a szexre én is, mint mindenki más. És a barátaim is arattak bőven tizenévesen, velem ellentétben.

24/f

2017. ápr. 10. 17:39
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Azért lettél 21 évesen kiégett, frusztrált, életunt ember, mert a boldogságodat más ember figyelmétől teszed függővé és nincsenek céljaid, amiket meg akarsz valósítani.
2017. ápr. 10. 17:42
 6/22 Lazy Lover ***** válasza:
0%
akkor menj prostihoz olcsóbb mint 1 barátnő
2017. ápr. 10. 17:44
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Persze. Minden egyes férfi nyomora a gonosz nők műve. Az összes nő műve.
2017. ápr. 10. 17:45
 8/22 Sunshinedoll ***** válasza:
50%
Igen, az is a nők hibája, hogy nem szálltak le a tökeid rendesen és ilyen p-csa vagy.
2017. ápr. 10. 17:46
 9/22 anonim ***** válasza:
53%

"Csak mert tinis arcom és vékony alkatom van"

Ezek a kedvenc kifogásaim. És minden egyes alkalommal bedobjátok. Esetleg menjenek helyetted sportolni és enni? Ha szerinted ez minden probléma forrása és erre képtelen vagy önállóan, akkor neked még nem való nő.

2017. ápr. 10. 17:49
 10/22 A legrosszabb ***** válasza:
42%
#7: Talált. Süllyedt.
2017. ápr. 10. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!