Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért lettem 21 évesen egy kiégett, frusztrált, életunt ember, mert mindig semmibe vettek a nők, sőt inkább lenéztek, elkerültek?
"Nem. Azért lettél 21 évesen kiégett, frusztrált, életunt ember, mert a boldogságodat más ember figyelmétől teszed függővé és nincsenek céljaid, amiket meg akarsz valósítani."
a céljaid szeretnek téged?
Az Ön testtömeg indexe:
22.2
Normál
Az Ön ideális testtömege:
84.85 kg
Na szóval le is tárgyaltuk, hogy nem vagy vékony, teljesen átlag alkat, egyéb kitalált sz_r kifogás?
"Engem csak az zavar, hogy direkt érzékeltetik ismeretlenül is, mennyire zavarja őket az, hogy egyáltalán létezem"
Ez inkább már pszichológiai gondokra utal, hogy bekèpzeled magadnak ezeket a dolgokat. Ha meg közönbösen viselkednek feltehetően azèrt van, mert nem ismernek. Ez egy normális emberi tulajdonság.
Igen kérdező, pontosan ezért. Magam is hasonló cipőben jártam. Sajnos, ha az ember 20 éves koráig nem ér el sikereket a nőknél, akkor utána már csak sokkal rosszabb lesz. 21 éves korodra valószínűleg te is magadba szívtál már annyi frusztrációt, hogy tönkretegyen.
És van egy rossz hírem: ezeket a sebeket nem fogja az idő begyógyítani. Erre nincs gyógyír, ebbe csak beletörődni fogsz tudni. És még ha később sikereid is lesznek, a korábbi kudarcokból eredő mentális sérüléseket nem fogja helyrehozni.
Együttérzést tudok tanúsítani irányodba, segítséget nem. Ugyanis ilyenkor már nincs segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!