Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért lettem 21 évesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért lettem 21 évesen egy kiégett, frusztrált, életunt ember, mert mindig semmibe vettek a nők, sőt inkább lenéztek, elkerültek?

Figyelt kérdés
Csak mert tinis arcom és vékony alkatom van, egyik sem vesz emberszámba, csak levegőnek néznek vagy zavarja őket a jelenlétem.
2017. ápr. 10. 17:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mivel 190 cm és mellé 58 kg voltam 18 évesen, edzéssel csak 80 kg-ig sikerült felmennem. Ez továbbra is nevetségesen vékony a nőknek, viszont nekem genetikai korlátom itt van. Nem tehetek róla. Koxolni nem fogok.
2017. ápr. 10. 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
A párom 72 kiló volt 187 centi mellé, mikor megismertem, jóval vékonyabb nálad. Ne az alakodban keresd a kifogást. Siránkozó férfi nem kell senkinek, ez a te gondod.
2017. ápr. 10. 18:00
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Nem mintha én célravezetőnek gondolnám a siránkozást, de akit zavar, miért olvassa?
2017. ápr. 10. 18:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Jó, vannak kivételes esetek, a te párodnak szerencséje volt. De erre elég kevés az esély, hogy egy magas ès elég vékony férfi talál olyan nőt, aki elfogadja. Ès az első szűrő a külső.
2017. ápr. 10. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

"Nem. Azért lettél 21 évesen kiégett, frusztrált, életunt ember, mert a boldogságodat más ember figyelmétől teszed függővé és nincsenek céljaid, amiket meg akarsz valósítani."

a céljaid szeretnek téged?

2017. ápr. 10. 18:15
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
#14 te akkor máris megmagyaráztad magadnak a kérdést. Miért is érdeklődsz akkor a nők, felé, ha eldöntötted, hogy az összes nő qrva és csak téged kerül.
2017. ápr. 10. 18:15
 17/22 Krukutyán Levente ***** válasza:
74%

Az Ön testtömeg indexe:

22.2

Normál

Az Ön ideális testtömege:

84.85 kg

Na szóval le is tárgyaltuk, hogy nem vagy vékony, teljesen átlag alkat, egyéb kitalált sz_r kifogás?

2017. ápr. 10. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

"Engem csak az zavar, hogy direkt érzékeltetik ismeretlenül is, mennyire zavarja őket az, hogy egyáltalán létezem"

Ez inkább már pszichológiai gondokra utal, hogy bekèpzeled magadnak ezeket a dolgokat. Ha meg közönbösen viselkednek feltehetően azèrt van, mert nem ismernek. Ez egy normális emberi tulajdonság.

2017. ápr. 10. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal szarabb. Sajnos cigánynak néznek, mert barna típus vagyok. Az a poén, hogy a cigók pontosan tudják, hogy magyar vagyok, így utálnak. A magyar pedig romának, ők pedig ezért gyűlölnek. Hiába használtam bőrfehérítőket, meg télen fakulok egy picit, de a nyár végére megint cigányképem lesz. Inkább már többé nem megyek ki a napra.... Utálom is magam ezért a súlyos hibámért......
2017. ápr. 10. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:
11%

Igen kérdező, pontosan ezért. Magam is hasonló cipőben jártam. Sajnos, ha az ember 20 éves koráig nem ér el sikereket a nőknél, akkor utána már csak sokkal rosszabb lesz. 21 éves korodra valószínűleg te is magadba szívtál már annyi frusztrációt, hogy tönkretegyen.

És van egy rossz hírem: ezeket a sebeket nem fogja az idő begyógyítani. Erre nincs gyógyír, ebbe csak beletörődni fogsz tudni. És még ha később sikereid is lesznek, a korábbi kudarcokból eredő mentális sérüléseket nem fogja helyrehozni.

Együttérzést tudok tanúsítani irányodba, segítséget nem. Ugyanis ilyenkor már nincs segítség.

2017. ápr. 21. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!