Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is csúnya? Kép lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csúnya? Kép lent

Figyelt kérdés
A kép: [link] Arról van szó, hogy a barátnőmnek fóbiája van a saját lábától, meg van róla győződve, hogy nagyon rondák, így senkinek se mutatja meg, én is csak ritkán látom. Ez olyan súlyos, hogy uszodába is alig mer elmenni, a balatonon is zárt cipőben volt, csak a vízben vette le. Próbáltam kigyógyítani ebből, azt mondta, sok kritikát kapott, és azóta szégyenlős, meg hogy görbék az ujjai. Szerintem viszont viszonylag átlagos lába van, de egy barátom szerint is elég csúnyák. Szóval sztetek is rondák vagy tűrhető? Ha meglátod, meghökkennél tőle? 18/F, a barátnőm 19

2018. szept. 11. 17:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
én is próbáltam mindent de azt csak nem mondhatom h gyönyörű lábaid vannak. neki mondjuk szokott is fájni a lába ezért is lenne jó ha gyakrabban lenne mezítláb a kép még egyszer: [link]
2018. szept. 11. 18:45
 22/37 anonim ***** válasza:
Most így képen nézve, hogy csak a lábfejet látom, valóban nem szép látvány,de strandon vagy bárhol szerintem észre se venném, nem foglalkoznék vele. Ha nagyon zavarja a barátnődet, akkor konzultáljon egy vagy több dokival ezügyben.
2018. szept. 11. 18:59
 23/37 A kérdező kommentje:
a kép ha nem jó a link: [link]
2018. szept. 11. 18:59
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem esztétikai, hanem egészségügyi szempontból problémás. A deformációt leszámítva nem csúnya a lába, pl. nincsenek kidagadó erei és a bőre is szép, meg a körmei is ápoltak, de a bütyökkel csinálni kellene valamit, pláne, hogy írtad, hogy fáj neki. Amúgy a 25 éves Naomi Campbellnek ennél sokkal csúnyább lábfeje volt. Béres Alexandráéról (szintén huszonéves korától kezdve) nem is szólva.
2018. szept. 11. 19:21
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát most konkrétan tényleg nem valami szép, mondjuk a bőre színe viszont kimondottan az. De szerintem, ha egyszer beleszeretek egy nőbe nem nagyon fog érdekelni, hogy néz ki a lábfeje. :D
2018. szept. 11. 19:55
 26/37 anonim ***** válasza:
Meg ha alapból bejön, akkor ez nálam nagyon nem nyomna a latban.
2018. szept. 11. 19:56
 27/37 anonim ***** válasza:
Ezt meg kellene műttetni! Ez pár év múlva rohadtul fog fájni és komoly egészségügyi problémákat is okozhat, például hát és derékfájás, gerinc problémák. És nem mellesleg nem valami szép😕
2018. szept. 11. 19:58
 28/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, a bőre tényleg nagyon szép:) Talán a műtét tényleg segíthet, remélem az orvosnak azért meg meri mutatni
2018. szept. 11. 20:05
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

ennyiszer berakni a képet...

nem szép, de nem is ronda. ez csak egy láb.

ha úgyse látja soha senki, akkor miért festette ki a körmét?

2018. szept. 11. 22:14
 30/37 A kérdező kommentje:
én azért láthatom:) nem arról van szó hogy elhanyagolja, a bőre, körmei mindig rendben vannak, ezt szerintem magának csinálja, elég igényes önmagával
2018. szept. 11. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!