Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megprobaljam megegyszer?
Figyelt kérdés
Nagyon roviden szeretnem leirni. Nem szokasom rairni ferfiakra, de nagyon vonzonak talaltam es mas eselyt, lehetoseget nem lattam. Kedves volt, egy talalkozot is megbeszeltunk, de sajnos arra a kerdesre hogy hanykor talalkozzunk mar nem valaszolt. Itt elkonyveltem, hogy ennyi volt- megprobaltam, nem mindenkinek tetszhetek. Eltelt fel ev, majd bejelolt az instagrammon. Mindig megnezi mit teszek ki, illetve a facebookra a nemreg feltott kepem is kedvelte. (Allitolag mikor en rairtam 1 eve, volt baratnoje) szerintetek megprobaljam megegyszer, hogy rairjak?
22 L es 23 F
2018. szept. 9. 21:56
1/8 anonim válasza:
Ha nincs senkije akkor igen! Èn örülnèk.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak felek, hogy megint nem fog ra valaszolni. Bar ezek a kisebb dolgok meg nem ezt mutatjak...
2018. szept. 9. 22:05
3/8 anonim válasza:
Hát ez az! Sose lehet tudni mi jár a màsik fejèben! Bár tapasztalatom szerint èlnie kène a lehetőséggel mert az lesz a biztos kapcsolat ha a nő választ és a nő akarja a kapcsolatot! ;)
4/8 anonim válasza:
Szánalmas hogy egy ilyen kis nyápicért rajongsz, aztán meg csak pillázol hogy egy ilyen kis takony nem tud neked semmit sem nyújtani. Főleg hogy kis ostoba ribiként a karjaiba omlasz, meg sem fog becsülni! Keress inkább egy igazi férfit!
5/8 A kérdező kommentje:
Utolso! Nalad valami problemak lehetnek 😂😂😂
2018. szept. 10. 04:24
6/8 anonim válasza:
Ne írj rá. Egyszer már egyértelműen megpróbáltad. Akármi az oka, megalázó, hogy még csak válaszra se méltatott. Ha akar valamit, akkor rád fog írni. Nem vagyok konzervatív és szerintem kezdeményezhet a nő is, de ha most ráírsz, az már nyomulás.
7/8 anonim válasza:
4#, ÓÓóóh én hősöm, ments meg. Látom szavaidból, hogy egy igazán nagyon igazi férfi vagy.
O.o U mad kid, bro.
8/8 anonim válasza:
Nálad is kerdező,ha ennyire rohansz egy olyan szekér után ami nem vesz fel!!!. Ennyire fallosz hiányod van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!