Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire véljem a lány kissé érdekes viselkedését a buszon?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel fél8 körül a 20E buszon utaztam, én az ajtótól nem messze álltam, egy lány elindult azt ajtó felé, majd megfogta ugyanazt a kapaszkodót, mint én, de úgy hogy összeérjen a kezünk, majd kicsit odébb fogta meg a kapaszkodót, de úgy, hogy jó erősen hozzászorította a karját az enyémhez,majd én erre kicsit én is erősebben hozzáértem, ránéztem és erre kicsit zavartan rámmosolygott, majd lesütötte a szemét, aztán megint erősen hozzászorította a karját az enyémhez, aztán pedig leszállt a buszról /közben amúgy végig telefonált a fülesével/. Jövő pénteken is 8-ra megyek dolgozni a XIII. kerületi irodába, úgyhogy lehet ismét találkozom vele. Most is szívesen leszálltam volna, de nekem időre kellett mennem dolgozni, meg amúgy is telefonált. Mindenesetre érdekes volt a szitu, nem volt ellenemre.2018. szept. 8. 09:30
1/11 anonim válasza:
Én nem látnék bele túl sokat. A 20E rohadt zsúfolt tud lenni, gyűlöltem azt a járatot, főleg csúcsidőben. Lehet csak a telefonálás miatt küszködött az utazással, leszállással és nem volt kedve még kerülgetni is.
2/11 anonim válasza:
Nagyon viszket neki és leakart pippantani.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet, bár én sokszor utaztam már ezzel a busszal és volt ennél zsúfoltabb is azán mégsem csinált még ilyet senki sme.
2018. szept. 8. 09:40
4/11 A legrosszindulatúbb válasza:
Zsúfolt buszon gyakran előfordul. Nem szoktam tulajdonítani neki különösebb jelentőséget, ha egy lány erősen hozzám nyomódik. Ettől még nem fog a farkam felállni.
5/11 anonim válasza:
Semmi jelentosege nincs. El volt foglalva a telefonjaval.
6/11 anonim válasza:
minden nap a 20E-vel járok, de tapasztaaltom ,hogy mindneki kómás munkába menet, ill. hazafelé is. Ebbe a szituba semmi, számodra kedvezőt ne gondolj bele.
7/11 A kérdező kommentje:
Jól van, belátom, hogy a 20E az egy speciális helyszín, ahol mindent egy kicsit másképp kell értelmezni. A Hősök terén lévő hágón való átjutás valóban emberpróbáló, így nem csoda, ha furcsaságokat művel utána az ember.
2018. szept. 8. 22:00
8/11 anonim válasza:
6 vagyok. A 30/30A-t próbáld ki, ott jobban lehet ismerkedni.
9/11 A kérdező kommentje:
Na igen, csak akkor a munkahelyre nem fogok beérni, mert azok minden szaros bokor tövében megállnak:D
Meg azt is kalkuláld bele, hogy Budán lakom, szóval előtte még a 8E-vel le kell jönnöm a hegyalja úton.
2018. szept. 8. 23:36
10/11 anonim válasza:
Akkor ne ezen a járaton akarj ismerkedni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!