Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne megfelelő ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne megfelelő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Bő egy hónapja neten el kezdtem ismerkedni egy lánnyal, akivel eddig négyszer találkoztam két hét leforgása alatt. Általános dolgokról beszélgettünk , viccelődtünk, de néha volt ilyen perverz poénkodás is, ami szerintem túl lett tolva utoljára. Konkrétan az utóbbi esetnél egy pár ilyen üzenetváltás után küldött magáról egy felül meztelen képet. Mondtam előtte, hogy úgyis csak szivat, jót akar röhögni, biztosan megkajálom, hogy majd ő küld magáról ilyet. Utána megbánta a csaj, de később mondhatni egy ilyen szexchat beszélgetés lett. Tudom, hogy kamunak hiszitek majd, de most sem tudom felfogni egy tanult lány, hogy a fenében csinál ilyet. Engedtem ennek a beszélgetésnek, és itt már nem poénból kértem még képet, kaptam még párat. Másnap mondtam neki üzenet formájában, hogy így már nagyon nem tudok úgy nézni rá, konkrétan semmi nem volt még baráti beszélgetésen kívül. Mondom élőben már ha megölelem , simogatom, vagy csókolom rögtön ezen fog járni az agyam és még nincs ott az ideje. Erre azt kaptam, hogy hiba volt elküldenie, de ő már benne lenne. Itt annyira összezavarodtam, hogy a megdöbbenés, ítélkezés és beleegyezés minden formája többször kijött belőlem. Most sem értem magam, csomó hezitálás után miért mondtam igent. Először nem egyeztem bele, majd igen, aztán visszakoztam, majd megint igen… Nyilván jól esne egy kényeztetés, mert nem volt még komoly nőm, de akkor is soknak találom. Teltebb lány, lehet túlzottan ki van éhezve. Súlya ellenére nagyon kedves, értelmesnek találtam eddig, most megváltozott a kép róla, továbbra is ilyen, de ez valahogy most se fér a fejembe. Konkrétan most is azon kattogok, miért egyeztem bele!? Ha lemondom akkor tényleg lehet eszetlen vagyok, de nem tudok dönteni, meg nem is tudtam, hisz hol igent hol nemet mondtam… Én sose hittem volna, hogy ilyenben valaha részem lesz, gondolom sokan el se fogják hinni. Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye, mit tenne!? (magamról nem küldtem képet, nem is kért; mondjuk ő is úgy küldte, hogy a feje takarásban van, de látszik pár apró részlet, szóval nem kamu…)
2018. szept. 6. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Most mi a gondod, öcsi? Találkoztok következő alkalommal, ha úgy adódik, szeretkeztek, ha jó, meglátjátok a folytatást!
2018. szept. 6. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Teltebb nőkkel nem jó.Tul tágak általában meg nem nyalnám ki őket valahogy mindegyiknek volt seggszaga.Érdekes vékony nőknél nem volt ilyen.
2018. szept. 7. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Módositom dagadt nőknél.
2018. szept. 7. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Mármint dagadt nőknél volt ez a seggszagos dolog.Szerintem teltebb nőknél is ez lehet.De hogy tágak az tuti. Nem fogod ugy élvezni.
2018. szept. 7. 23:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a farkam gondolkodott helyettem, amúgy nem vagyok ilyen egyáltalán, mert tényleg tisztelem a nőket. Viszont bánom, hogy a hezitálásból véglegesen igent mondtam, mondjuk van idő még addig. Az az igazság ha valaki teltebb még jó is lehet, de aki már kövér az valahogy mindig nálam már nem az igazi. Aranyos a lány meg minden, tényleg jó volt vele eddig találkozni, de mindig valahogy hallgattam vagy próbáltam valamilyen szinten vigasztalni amikor ilyesmi volt a téma.
2018. szept. 8. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Vigasztalni mi miatt?
2018. szept. 9. 15:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy teljesen érzelmileg manipulálva lettem. Belementem aztán én is ilyen beszélgetésekbe meg küldtem egy alsós képet neki, amikor megint ez lett a téma. Szerencsére annyi eszem volt, hogy csak az alsó semmi más. Nem foglalkozok már vele. Nem vagyok ilyen, de kimozdított a valódi énemből, ez a fajta közeledés.
2018. szept. 9. 16:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Hirtelen felindulásból eddig se cselekedtem, de most mégis befolyásolva lettem. Kicsit rossz érzés, de lehetne rosszabb is.
2018. szept. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!