Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi számítana nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi számítana nálatok megfelelő kompenzálásnak egy ilyen esetben? Nem akarom, hogy anyagiasnak tartson.

Figyelt kérdés

Mostanában randizgatunk egy fiúval. Eddig akárhova mentünk, mindent ő fizetett, akár kávéztunk, akár boroztunk, akár ettünk... A második randitól már felajánlottam, hogy hadd fizessek, de nem engedte. Egyszer felesben fizettük az ebédet, de ennyi, azóta is ő fizet nálam mindent, a drágább (3000+) kiadásokat is, nekem meg ég a pofámról a bőr lassan, hogy mellé kaptam tőle virágot is néha, meg minden. Múltkor mentünk valahova, és valami plusz program felvetődött, akkor mondta, hogy azt ne, mert arra most nem akar költeni, én meg megjegyeztem, hogy dehát nálam is van, és nem lenne gond. Végül nem lett belőle semmi, mert nem akartam erőltetni, meg amúgy is csak egy spontán felvetés volt. Tréfásan megjegyezte később, hogy úgy is csak a pénzéért szeretek vele lenni, és tudom, hogy poénnak szánta, de kicsit elgondolkodtatott. De ha nem enged semmit fizetni, mit csináljak?!

Arra gondoltam, hogy legközelebb, ha megyek hozzá, mivel tudom, hogy szereti a sushit, vinnék azt vacsinak, és csinálnék mellé valami sütit, hogy ne csak vett kaja legyen. Nem ismerem még annyira, hogy ajándékot adjak random, meghívni meg nem tudom sehova, mert ott helyben fizetni nem engedni, amúgy meg kiszámíthatatlan, hogy mikor ér rá, és nem mernék semmit előre befizetni. De nem akarom, hogy anyagiasnak tartson, sem megbántani azzal, hogy emiatt veszekszem vele. Karácsonykor, ha addig nem változik köztünk semmi (2 hónapja ismerjük csak egymást, azért mondom ezt így), tervezek neki valami nagyobb ajándékot, de az még messze van...

2017. nov. 18. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Mi ez a kamu szöveg, hogy nem enged semmit fizetni?

Én is nő vagyok és soha nem engedtem még pasit helyettem fizetni. Persze mindig erősködnek, hogy de majd ő fizetni, én meg még erőszakosabban mondom, hogy nem, az én részem én fizetem, és ezzel el van intézve. Olyan nincs, hogy valaki az akaratod ellenére fizet helyetted. Ez kamu szöveg, kislány.

31/N

2017. nov. 18. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt miért a fiúktól kérdezed?
2017. nov. 18. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó amit írtál. Én is így szoktam párommal, ha meghív valahova. Észrevétlenül tudod ilyen kis apróságokkal viszonozni a kedvességet, fel sem tűnik neki, hogy kompenzálni akarod az anyagi dolgokat. Ha máshogy nem engedi, akkor legalább így próbáld meg viszonozni.
2017. nov. 18. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Felolem koltson, de akkor meg utana ne jatsszon olcso janost, meg ne keltsen senkiben buntudatot, hogy most epp nincs penze erre es arra, de toled meg nem fogadja el... ez szimplan szanalmas. Ilyen pasival hosszueletu kapcsolatot ne tervezz, tulteng benne a bizonyitasi vagy, csak luzer hozza szegeny.
2017. nov. 18. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt ilyen párom, őt egyszerűen így nevelték. Volt, hogy én fizettem (én általában úgy oldottam meg, hogy pl. moziban ha vette a jegyet, akkor én a kaját, meg hasonlók), de 98%-ban ő fizetett mindenhol.

Hasonlóan voltam, mint te, míg rám nem szólt, hogy baromira fárasztó ez az önsajnáltatás, meg kéretés, hogy jajj most ne hívjon meg, mikor utána úgyis megköszönöd végül udvariasságból.

Kereken megmondta, hogyha sok lesz neki, akkor majd szól, de addig ne fussuk le mindig ugyanezeket a köröket (hadd fizessek én - nem kell - jajj de mindig meghívsz - nem baj - na jó, nem akarok bunkó lenni), mert ez már nem udvariasság, meg érezteted, hogy nem használod ki, csak szimplán idegesítő.

Nálunk ő tartotta is ehhez magát, néha engedte, hogy fizessek, de ez volt a ritkább.

Nem mondom, hogy a te pasid ilyen, de vannak ilyenek is. :)

Szerintem az, hogy vacsit viszel (később esetleg főzöl neki, stb.), teljesen jó.

2017. nov. 18. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyértelmű hogy a férfi fizet.Az már nem annyira hogy poénból ezt felhozza,mivel ezek szerint kattognak az agyában az anyagiak..
2017. nov. 18. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is így csinálom.

Többnyire ő fizet (néha moziba, vagy fagyizni pl. én hívom el), ám elkészítem neki a kedvenc sütijét, hétvégén főzök valami finomat, vagy hozok pár üveg kedvenc sört, ilyesmi.

2017. nov. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!