Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiasnak minősülök, ha?
Ha csak azt szeretném, hogy végre stabilizálódjon valamennyire a helyzetünk.
A párom idén végez, de tovább szeretne menni (már van két szakmája ill egy diplomája), még egy diplomát szerezni, és a rendőrségnél elhelyezkedni (IT osztály), mert az jól fizet. De az megint 3-5 év még.
Én is tanulok, mert én későn kezdtem, érettségi után először saját lábra kellett állnom, nem tudtam rögtön csak az egyetemre koncentrálni, így félre kellett tennem az ezzel kapcsolatos terveimet.
Az összes nőismerősöm esetén, akik korombeliek és még tanulnak, legalább a párjuk nem diákmunkából él már.
Tényleg negatív, hogy kicsit belefáradtam a "majd idővel"-be?
23n, 30F
Nem tudom. Szerintem mindenki arra az állapotra vár, hogy stabilizálódjon a helyzete, de az idősebbek véleménye alapján "arra várhatsz".
Párom is még tanul. Ő is közel van a harminchoz, de én támogatom a tanulásban. A mi anyagi helyzetünk sem rózsás, ennek néha érezzük a hátrányát, de vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is az életben.
Ha neki van egy konkrét álma, célja, az szerintem egy pozitív dolog. Van ami előre hajtja. Viszont vannak opciók amikkel meg lehet valósítani ezt az álmot. Pl. végezhet levelezőn vagy estin. És akkor tud dolgozni mellette főállásban.
Le kell ülni és megbeszélni a dolgokat.
Szerintem az a gond, hogy tőle várnád a megoldást. Van sok programozó diákmunka is 1500-3000 ezer közti órabérrel, szóval, ha IT -s megtud élni így is tanulás mellet. Meg hát ha az ismerősöket nézed, mint etalont, az se jó. Ha minden hasonló korú ismerősödnél a srác céltalan suttyó lenne, akkor meg dagadna a mellkasod a büszkeségtől? :D
De összegezve: Kicsit annak, mert tőle várod az anyagi megváltást, de érhető okokból és tényleg, ha nem dolgozik nagyon mellette vagy minimálisan, akkor jogosan ijesztő, hogy még évekig ez a vegetálás lesz.
Kicsit. Nem is annyira amiatt, hogy azt várod, hogy ő i adjon bele, hanem az egész körítés. Jajj, a diákmunka nem jó, meg az, hogy te is tanulsz éppen 23 éves létedre, mégis a pasidtól vársz mindent.
Dolgozzon a diploma mellett, és mondjuk ne az első szarul fizető diákmunkát vállalja el, hanem normálisat, vagy levelező mellett vmit.
Igen, és kissé önzőnek.
Neked nem volt lehetőséged, neki van.
Ha nem együtt éltek, miért akarnád célja elérésében korlátozni. A hivatás lehet fontosabb egy kapcsolatnál, ami talán nem is lesz maradandó.
Miért várod tőle az anyagi helyzet javulását? Neki nyilván így lesz jó, és amúgy igaza van.
Rendőrségi it-s :)) mint terv a jövőre még cél ?
Nem akarom becsmerelni de volt rendőr it-s baratnom, értem hogy diplomája volt de mint egy IT cég tulaja kijelentem a tudása a krumplisutovel volt egyenértékű a munkaerőpiacon értéktelen volt. :)) Szóval nem érzem hogy tervei lennének vagy ha vannak az a hogy ne kelljen gondolkodni kategóriába valóak. Nos, ennyi a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!