Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gyakoris "mit tudsz felmutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakoris "mit tudsz felmutatni" kérdésre mi a megfelelő válasz?

Figyelt kérdés

Ha az anyagi helyzetemet mondom, akkor csak meg akarom venni a csajt. Ha az intelligenciámat említem, akkor biztos beképzelt vagyok. Ha a péniszméretemet, akkor tuti nem tudom használni. Stb.

Szóval mi a jó válasz arra, hogy én mit tudok felmutatni?

2018. jan. 6. 23:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"A középső ujjamat."
2018. jan. 6. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2018. jan. 6. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem egy alkalommal volt, hogy valaki ebben a kategóriában lehordott azzal, hogy nagyok az elvárásaim, mert elvárom, hogy a párom szeressenxD Sajnos vannak agyatlan válaszolók, szerintem nem kellene rá figyelni.
2018. jan. 6. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

- Mit szeretnél látni?

Amúgy a beképzelt vagy dumára én csak annyit szoktam válaszolni, hogy csupán realista. Esetleg kiegészítem, hogy nyitott szemmel járok így sokat tapasztalok.

5/13 anonim válasza:
100%
Semmit. Ha valaki azért tart valamire mert van valamim, akkor neki nincs semmije amire nekem szükségem lenne.
 6/13 anonim ***** válasza:
Az #1 megelőzött.
2018. jan. 6. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
kit érdekel az a kérdés? :D
2018. jan. 7. 00:01
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Azt, hogy többre tartom magam annál, mint hogy valaki így méricskéljen. Ha nem veszi észre az értékeimet, akkor ő a vak és nem nekem kellett volna több reklámügynököt alkalmaznom. Ha másra van szüksége, az is kívül áll rajtam.

Ha arra kíváncsi mire vagyok büszke, vagy milyen közös programokat szerveznék vele, ezeket elmondom szívesen. De ne úgy kezdjük már, mintha nekem bármivel is többet kéne bizonyítanom mint neki, csak azért mert nekem farkam van. Hol van itt az egyenjogúság? Mondhatsz bármi konkrétat egy ilyen kérdésre, nem leszel meggyőző.

2018. jan. 7. 00:58
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem jó helyen keresed a választ. Ne a külsőségekben keresd...
2018. jan. 7. 08:33
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Az anyagi világból hiába mutatsz fel bármi szépet és nagyot, hiába küzdöttél érte, mert egy cserép rápottyan a fejedre munkába menet és meghalsz, cseszheted. :)) Maradandót alkoss és azzal büszkélkedj! Mondom én.
2018. jan. 7. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!