Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakoris "mit tudsz felmutatni" kérdésre mi a megfelelő válasz?
Ha az anyagi helyzetemet mondom, akkor csak meg akarom venni a csajt. Ha az intelligenciámat említem, akkor biztos beképzelt vagyok. Ha a péniszméretemet, akkor tuti nem tudom használni. Stb.
Szóval mi a jó válasz arra, hogy én mit tudok felmutatni?
Tudod, ha Egy bunkot, megkerdeznek, hogy pl hogy mentetek el, a bevasarlo kozpontba, akkor igy kezdi: bementem a garazsba, es kialltam a Ferrarival s mentunk a plazaba.
Ha megkerdezed, Bill Gatest, hogyan mentek el a bevasarlo kozpontba, akkor azt fogja mondani, hogy kialltam az autoval. (De nem emliti hozza, hogy az tortenetesen egy Ferrari, mert neki ez tok Termeszetes.)
Ha barki megkerdi tolem, mit tudok felmutatni, meg ha az a legjobb baratom, vagy a sajat anyam, akkor hulyen fogok ra nezni, hogy minek kellene neked barmit is bizonygassak, s elutom egy poennal, hogy mar majdnem tudok rantottat csinalni.
Nem beszelve random emberekrol itt a gyakorin, vagy azok akikkel eppen ismerkedek.
#11 A mondanivaló átjött, de Bill Gates nem föltétlenül ferrarival jár:D Ez csak onnan jutott eszembe, hogy legalábbis az öltözködésérõl láttam posztokat, ami merõben eltér a tipikus milliárdosok stílusától, egészen egyszerū, visszafogott, akár átlag fizetésünek is nézné õt egy öltözködés-centrizált proli, ha nem ismerné:D
Valahogy egy ferrarit sem tudok elképzelni mellette.
Egy tavalyelõtti cikk szerint Porsche:
#12 Haha, :)
Koszi, akkor a tovabbiakban, mar igy irom majd le a hitelesseg kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!