Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 randi után ez így normális vagy csak barátkozunk?
Miért ne lenne normális?
Vagyis szerinted mi lenne akkor a normális, ha nem ez?
Randiztok, ergo ismerkedtek, még idegenek vagytok... mégis mit kellene csinálnotok?
"illik"??
Semmit nem "illik". Nézd, én minimum elhúzódnék, ha megpróbálna valaki ilyen hamar megcsókolni, ha erősködne, még azt is el tudom képzelni, hogy adnék egy pofont, megvan rá az okom.
Marhaságok ezek, hogy "első randin kell a csók", meg "x. randin már illik szexelni".. Mindenki maga érzi, meg a partnerén látja.
Azt nem értem, ha ennyire akarod, miért nem csókolod meg te őt? És/vagy miért nem kérdezel rá, hogy ő mit vár ettől az egésztől? Ha már most nem tudsz vele kommunikálni, akkor Te mit vársz ettől tulajdonképpen?
Szerintem nagyon furcsa.
Aki hisztizik, hogy első randin csók: kérdező leírta, hogy már egy estét már végigsmároltak. Ahhoz képest egy szolid csók a minimum.
Kérdező: közeledj hozzá, érintsd meg, próbálj kezdeményezni, akár meg is csókolhatod. Ha nem csinál semmit, nem flörtöl vissza hagyd a manóba.
Igaz ennek is magától kéne jönnie. Voltam hasonló szituban, buliban smaci, első randin meg csak lagymatag császkálás, félénk volt, a randi közepe felé elegem lett és én kezdeményeztem azt a típusú flörtöt amit elvártam volna. Vette a lapot, pont ekkora löket kellett neki, hogy kimásszon a csigaházából. Onnantól kezdve flörtölt, megérintett és meg is csókolt, nagyon jó lett a randi második fele.
A kérdező azt írta, szerinte illik a csók. Utána, külön, pluszba tette hozzá, hogy "főleg" ilyen esetben is. :)
"Minimum egy csók az elköszönéskor szerintem illik."
Ha meg akarod csókolni, miért nem csókolod meg te mamlasz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!