Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 randi után ez így normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 randi után ez így normális vagy csak barátkozunk?

Figyelt kérdés
A megismerkedésünk úgy indult, hogy ittasan csókoloztunk egész éjszaka..egy hétre rá találkoztunk és csak beszélgettünk, nem lépett, gondoltam oké majd lassan.. 2. találkozás szintén csak beszélgettünk sétálás közben.. napi szinten tartjuk a kapcsolatot.. lehet ebből több vagy már ez friendzone? Én vagyok a lány 20-on évesek vagyunk.
2018. szept. 5. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha lány vagy akkor lehet kapcsolat is. Egy nő nagyon könnyen ki tud a friendzone-ból lépni.
2018. szept. 5. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?

Vagyis szerinted mi lenne akkor a normális, ha nem ez?

Randiztok, ergo ismerkedtek, még idegenek vagytok... mégis mit kellene csinálnotok?

2018. szept. 5. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Minimum egy csók az elköszönéskor szerintem illik. Főleg, mert már megtörtént egyszer
2018. szept. 5. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"illik"??

Semmit nem "illik". Nézd, én minimum elhúzódnék, ha megpróbálna valaki ilyen hamar megcsókolni, ha erősködne, még azt is el tudom képzelni, hogy adnék egy pofont, megvan rá az okom.

Marhaságok ezek, hogy "első randin kell a csók", meg "x. randin már illik szexelni".. Mindenki maga érzi, meg a partnerén látja.

Azt nem értem, ha ennyire akarod, miért nem csókolod meg te őt? És/vagy miért nem kérdezel rá, hogy ő mit vár ettől az egésztől? Ha már most nem tudsz vele kommunikálni, akkor Te mit vársz ettől tulajdonképpen?

2018. szept. 5. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nagyon furcsa.

Aki hisztizik, hogy első randin csók: kérdező leírta, hogy már egy estét már végigsmároltak. Ahhoz képest egy szolid csók a minimum.

Kérdező: közeledj hozzá, érintsd meg, próbálj kezdeményezni, akár meg is csókolhatod. Ha nem csinál semmit, nem flörtöl vissza hagyd a manóba.

Igaz ennek is magától kéne jönnie. Voltam hasonló szituban, buliban smaci, első randin meg csak lagymatag császkálás, félénk volt, a randi közepe felé elegem lett és én kezdeményeztem azt a típusú flörtöt amit elvártam volna. Vette a lapot, pont ekkora löket kellett neki, hogy kimásszon a csigaházából. Onnantól kezdve flörtölt, megérintett és meg is csókolt, nagyon jó lett a randi második fele.

2018. szept. 5. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:

A kérdező azt írta, szerinte illik a csók. Utána, külön, pluszba tette hozzá, hogy "főleg" ilyen esetben is. :)

2018. szept. 5. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Én ebben az esetben azt gondolnám, hogy nem akarja elsietni veled a dolgokat. Mivel rögtön a megismerkedésetekkor "belevetettétek" magatokat a dolgokba, így szeretne most egy kicsit lelassítani és jobban megismerni, esetleg nem akarja, hogy azt gondold csak szórakozik veled vagy a szexre megy. Általában a viselkedésből, abból, hogy hogyan áll hozzád le lehet szűrni, hogy csak barátként tekint rád vagy annál többet szeretne, de szerintem, ha napi szinten tartjátok a kapcsolatot és találkoztatok, akkor nem hiszem, hogy csak barátságot szeretne. De ha a harmadik randin se lép semmit, akkor lépj te vagy rákérdezhetsz, hogy akkor most hányadán álltok.
2018. szept. 5. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

"Minimum egy csók az elköszönéskor szerintem illik."

Ha meg akarod csókolni, miért nem csókolod meg te mamlasz? :)

2018. szept. 5. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarja elsietni, es hogy azt hidd, nagyon nyomul. A reszegen smarolasra valszeg nem tul buszke, es nem azon a nyomon akarja folytatni, hanem tiszta lappal kezdett.
2018. szept. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!