Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sztetek ez normàlis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek ez normàlis?

Figyelt kérdés
Ha még nem volt tali de màr szivecskéket küld meg azt mondja hogy megtalàlt meg együtt maradunk örökre ez mondjuk vers .

2018. aug. 21. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az. Hany éves? Vagy éretlen vagy beteg.
2018. aug. 21. 09:14
 2/10 A kérdező kommentje:
35FElvàlt
2018. aug. 21. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként azt mondom, hogy inkább nevetséges, mint normális.
2018. aug. 21. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaj jaj
2018. aug. 21. 09:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is nem rég vagyok szingli de mondta hogy vàr ràm .Értelmes de ez a nyomulàsa sok .
2018. aug. 21. 09:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt mondta hogy együtt maradtok örökre. Szerinte. Azt kérdezte hogy te akarsz-e örökre együtt maradni vele?

Valami lelki defektje van, az ilyet kerülni kell.

Én 2 éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást és remélni merem hogy nagyon sokáig fog tartani a kapcsolatunk.

2018. aug. 21. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki személyes ismeretség nélkül ilyeneket mond, az nem normális dolog, gyerekes szintű érzelgősség.
2018. aug. 21. 11:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Megtalàltalak s fogom a kezedet ,nem űz el semmilyen rettenet s mint ahogyan két kéz fonódik össze együtt vagyunk s maradunk egymàssal örökre .ez egy vers de nekem ez tulzàs .
2018. aug. 21. 11:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Akart ő talizni de nem mentem el mert nem éreztem akkor hogy eljött az ideje de lehet e végett is felbátorodhatott .
2018. aug. 21. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan akar tul bizalmas kozel kerulni az vagy bolond, vagy maniakus vagy konnyu punc.t akar.
2018. okt. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!