Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnt el teljesen? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el teljesen? Miért nem keres már?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már egy hónapja ismerkedek.Az elején minden jól alakult..sokszor találkoztunk,már be is mutatott a családja előtt.Egyszer nála is aludtam,már akkor furcsán viselkedett mikor reggel haza mentem. Azóta még beszélgettünk párszor,de pár napja teljesen eltűnt.Nem válaszol az üzeneteimre,sőt el se olvassa azokat. Régebben mindig ő írt rám reggel és este is küldött kedves üzeneteket.Nem értem mi változott meg benne.Lehet hogy csak végig kihasznált és igazából sose akart tőlem többet csak egy kalandot?

2018. szept. 4. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem túl gerinces hozzáállás.....

Valószínűleg több vasat is tartott a tűzben és most másnál próbálkozik.

Egy férfinél soha ne azt figyeld, hogy mit mond hanem azt mit valósít meg belőle. Ha lenne ideje és módja találkozni veled és csak üzeneteket írogat ott valami nem stimmel, nem rajtad járnak a gondolatai.

2018. szept. 4. 13:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen én is erre gondolok, csak nagyon nehéz elengedni mert olyan szépen indult minden, és sajnos kezdtem többet érezni iránta.Legalább annyi gerinc lenne benne hogy tisztességesen lezárjuk ezt.
2018. szept. 4. 13:43
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Ahhoz össze kéne szedni a tőkeit és eléd kéne állnia és mondani pár szót az érzéseiről ,őszintén, és minimum egy bocsánatkérés mellett távoznia. Ez kellemetlen helyzetet eredményezhet, kissé megalázónak is tűnhet, sokkal egyszerűbb szó nélkül lelépni.
2018. szept. 4. 13:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Így van..gondolkoztam,felhívom,hogy mégis ez mi most..de nem akarok teljesen lesüllyedni és nyomulni,de tényleg sokkal egyszerűbb lenne elengednem őt úgy,ha az ő szájából hallom az okokat.Főleg úgy,hogy tudta min mentem át ezelőtt,mégis eljátszotta ő is ezt..miközben már olyat is hazudott hogy "szeret"
2018. szept. 4. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélj vele!
2018. szept. 4. 14:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! Várok vele még hátha észhez tér..bár valószínű,hogy az ilyen a telefont se venné már fel:)
2018. szept. 4. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves arc mögött sokszor egy démon lakozik a fiu esetében szerintem igy van. Az olyan fiú aki kellendő , az esetek nagy részében ki is használja. A naív lányok utána itt hordanak le minket.
2018. szept. 4. 16:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Attól,hogy valaki "kelendő" még nem kell egy kétszínű embernek lennie,aki átgázol mások érzésein.Ugyanakkor ezek után nem meglepő, hogy mi 'naiv lányok' lehordjuk az ilyen embereket,mert véleményem szerint ennél gerinctelenebb nincs,mint amikor valakit szándékosan átvágnak és kihasználnak, majd szó nélkül lépnek,keresve az újabb áldozatot.. Utána a férfiak sírnak,hogy miért minden második nő egy riba

*nc.Hát nem mindegyik az csak a normálisabbak meg folyamatosan így járnak. De persze nem általánosításként írom ezt..csak fáj,hogy én tényleg képes lettem volna ez az ember mellett kitartani,szeretni,társként tekinteni rá és mégis ezt dobta az élet.

2018. szept. 4. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!