Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Menjek le hozzá vagy tűnjek el teljesen pár napra és ha akar keres?
Összevesztünk a párommal tegnap előtt mert úgy érzem elhanyagol,alig írt nekem,a múlt miatt is veszekedtünk és mert nem jött el hozzánk pedig meg volt beszélve.. Még aznap (vagy inkább másnap)Hajnalban írt nekem,hogy elaludt ezért nem írt,ne haragudj emiatt.. Nem
volt szándékába elhanyagolni és
nem is akar ezentúl sem. És kér,
azt az egy esélyt amit adtám,,hadd
legyen egy pont ami még kitart a
kapcsolatunk mellet . Ő is nagyon
szeret és nem tudja elképzelni,hogy mással legyen,hiszen
akkor is rám gondolna aminek nincs
értelme úgy. "
Aztán várt egy kicsit és még írt hozzá. bevettem a nyugtatót
délután,azért aludt be. Kér ne
haragudj ezért. A leendő
feleségével már
megismerkedtem,velem. Kis
szerelmének hívott, és szíve / lelke az enyém már
isten látja a lelkét ,hogy értem van
nem másért.
Nem írtam rá neki semmit tegnap. Az esély amiről beszélt az,hogy én már elakartam őt hagyni de nem engedte és megígérte ,hogy ami miatt eddig volt vita az a próbálom megszűnik és nem tartja a kapcsolatot,megírja ne keresse őt ,ne írjon neki ne hívja és a facebook e-mail címet és jelszavát is megadja nekem,hogy bízzak benne ,nincs mit titkolnia előttem és bármikor megnézhetem kivel mit beszél. Erre fel ma azt vettem észre megváltoztatta a jelszavát. 25-ször hívtam,sms-t is írtam neki,chaten is írtam de nem reagált semmit! Egy árva szót sem pedig facen azóta is fenn volt.Azon gondolkozok lemegyek hozzá és személyesen kérdezem meg miért tette,hogy ő így akarja elérni bízzak benne ,és ha előző nap még ilyen levelet írt amit fenn írtam akkor azóta mi történt? Mit is akar akkor tőlem? De az egyik barátom szerint tegyem azt amit ő. Tűnjek el teljesen, és ha akar max pár nap múlva ő keres,és ő lesz ideges, hogy miért nem tud elérni. N tudom mit tegyek ? Dühös is vagyok,mérges,csalódott és legszívesebben megmondogatnám neki a magamét! Annyit írtam neki még,hogy kerestem sokszor sokféle képpen, de nem reagált, akkor vállalja a következményeket és kiléptem chatről. Ti mit tennétek/ tanácsolnátok ?
Remélem tisztában vagy vele, hogy ha megadja a facebook jelszavát, és minden üzenetét el tudod olvasni, akkor az egyáltalán nem azt jelenti, hogy megbízol benne, hanem hogy rájössz ha tett valamit.
Nevetséges, hogy ezt bizalomnak nevezze bárki. Az lenne bizalom, ha nem férnél hozzá a levelezéséhez.
Ha valaki félre akar lépni, megteheti máshogy is. Innentől mondjuk SMS-ben szervezi, vagy csinál egy másik facebook-ot és kész. Ha nem akarja, hogy tudj róla, nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!