Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kifordult magából. Gyors kalandot akar. Nem volt ilyen a barátnőm! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 évesek vagyunk mindketten,unokahugom és az ország másik felén lakik. Eiatt sok emlék köti hozzánk és ehez a településhez ahol a nyarát szokta tölteni, mindent tudunk egymásról , együtt nőttünk fel. Nagyon szerettük egymást, túlságosan.. Mióta középsulis lett más társaság más barátok, megváltozott . Én nekem van egy barátom akit szeretek és komoly kapcsolat , ő jóban van az én haverjaimmal és mikor lenn volt kereste az alkalmat melyikükkel feküdhet le, ami persze nem sikerül mert a csaj gyáva volt. Másnap nagylelküen magyarázta nekem mit csinált a haverjaimma. Rohadtnagy csalódást okozva és csak lelkiismeretfurdalása sincs. Elkurvult. Biszex lett, cajokkal összefexik..Semmit se tehetnék ellene? Beszélni nem lehet vele ..2014. ápr. 4. 23:31
1/4 anonim válasza:
Az ő életéhez neked semmi közöd...
2/4 anonim válasza:
Nyomorék lett.. túl sok Éjjel-nappal budapestet nézett.
A gyenge, jellemtelen emberek ilyenek... könnyen befolyásolja a viselkedésüket bármilyen ostoba haver, vagy akár tv műsor.
Talán kinövi.. vagy nem. De ez esetben nyugodtan felejtsd el őt, mert belőled is retardáltad csinál. (kivéve, ha erős jellem vagy)
3/4 anonim válasza:
#1-es valaszolo
Normalisabb helyeken aggodnak a szeretteikert, rokonokert, ha olyan eletmodot folytatnak, aminek rossz kovetkezmenyei lehetnek.
4/4 anonim válasza:
Nem lett biszex, eleve az volt. Nem tudom, milyen most, de szerintem akkoriban barátkozott a gondolattal, hogy a lányokhoz is vonzódik. Mindenki másképp éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!