Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős férfiak, aki fiatal nőknél próbálkoztok, mit szóltok ehhez?
Egy komment az egyik kérdés alól:
"Nincs reális énképük. Azt hiszik, hogy a szottyadt golyóik kellenek a 20 éves lányoknak. Az idősebb nőknek legalább van valami tartásuk és nem írnak rá huszonéves férfiakra, mert tudják, hogy csak megszégyenülnének. A férfiak ezt nem ismerik fel. Mi is ki szoktuk röhögni az ilyen öregembereket a barátnőimmel, aztán megyünk haza a feszes popójú pasinkhoz."
Biztos valami személyes okból ragaszkodtok ahhoz az illúzióhoz, hogy az öreg férfiak kelendőek, de ez sajnos nem így van. Bármennyiszer megismételhetitek magatoknak, de attól még nem lesz igaz.
Az egyetlen ok, ami miatt egy fiatal nő együtt van egy öregemberrel, az a haszonszerzés és 90%-ig biztosak lehettek benne, hogy csalja az öreg balekot egy fiatallal. Ez a jelenség pedig amiatt van, mert történelmi okokból még mindig a férfiaknál van a vagyon jelentős része, a jövőben ki fog egyenlítődni a nemek közötti vagyoni helyzet és arányaiban ugyanannyi férfi golddigger lesz, mint nő.
Sokkal több fiatal srác nyomul idősebb nőkre, mint fiatal csaj 35 feletti pasikra.
Én már csak tudom, anya(54) társkeresője jórészt 20-40 éves férfiak leveleivel volt tele, kevesebb korabeli írt neki. Aztán megtaláltam a szűrést és már csak a korosztálya írhatott.
Nem szégyenlik magukat az idős nők a fiatal férfiak előtt, hisz a fiatal férfiaknak pont az "érettebb" testük, személyiségük vonzó. A puha, kevésbé feszes test, az enyhén megereszkedett mellek, a vékonyabb bőr, a nagyobb idomok stb.
Míg a fiatal csajok sosem fogják az idősebb férfitestet vonzónak látni(pocak, vékonyabb bőr(átlátszó erek), enyhe toka, kopaszodás, löttyedtebb popsi, ereszkedett cici, kevésbé feszes test. Az idősebb férfiaknak lenne miért szégyenkezniük, mert 40nek kinéző pasira nem gerjednek húsz éves lányok, csak a fiatalosakra.
Míg a Milf, azaz az idősebb anyuka(középkorú) típus egy egész csapat férfit vonz. Pont azért, mert a negyvenes nő 40esnek néz ki.
Az az idősebb nő, akinek nem kell a fiatal srác, az nem magát szégyenli előtte, más okból nem keresi a fiatalok társaságát.
Az idősebb pasi viszont nem tudom hogy nem fogja fel, hogy a nők nagyrészt nem találják vonzónak a korát és a testét, csak azt, hogy hasonlít egy fiatalabbéhoz.
Nekem nem lenne bőr a képemen ahhoz, hogy azért legyenek velem, mert fiatalOS vagyok. Nem lehetek az, csak hasonló.. nem tudom miért nincs magasabb önbecsülése a férfiaknak.
de mi ez az együtt van téma kérdező?
megdugjuk a kiscsajt párszor,aztán amikor elkezd túlzottan ragaszkodni,vagy követelőző lesz,akkor pá.
az előző oldalon meg jól írta a fater.
40 felett már több a visszautasítás,de ha 10 horgászbotról lóg a csali,az egyikre csak ráharap a hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!