Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fiatal pasik (19-20 évesek) miért buknak sokszor majdnem negyven éves nőkre?
Mert negyed annyira sem problémásak, mint a hisztis, "nem tudom, hogy mit akarok kis huszonéves lánykák", akik odáig vannak maguktól, de nyújtani nem tudnak semmit sem.
Egy érett nő már tudja mit akar, van már tapasztalata és alapvetően sokkal vonzóbb tud lenni. Ne feltétlen a feszes bőrben mérd a vonzalmat.
Bár már közelebb vagyok a harminchoz, többnyire csak idősebb nőkkel volt dolgom és ez nem fog a jövőben sem változni alighanem. Még harminchoz közel is azt érzem, hogy a huszonéves kategória nők terén nevetséges.
A szépségen kívül kevesen tudnak bármit felmutatni. Annál nagyobb az ego meg az elvárás-hegyek. Mint mondtam, cserébe maximum a szépségüket tudják nyújtani. Persze jönnek lepontozni azonnal a huszonéves fruskák. :)
És nem, nem keresek anyucit senkiben, becserkészni sem könnyebb egy idősebb nőt, sőt.
27/F
Elsőnek + 1.
A másik a tapasztalatszerzés, és a szűztelenítés.
Az összes huszon, harmincakárhány éves szüzeknek kifejezetten ajánlom velük elveszteni.
Adnak egy alap-közép képzèst is a szexről, így tapasztalt emberként is nagyobb az esély, hogy a srácok korukbeli csajokkal is tartósan összejöjjenek.
41 ffi
Mert lehet velük tervezni,komolyak,nem viselkednek rossz kislányként,nem rinyálnak(+tudnak egy és mást az ágyba)
20f
37 éves nő vagyok. 10 éve annyi eszem (és tapasztalatom) volt, mint egy zsák lepkének. meggondolatlan kis hülye voltam.
most már lenyugodtam, van pénzem és időm magamra, a fiatalabb férjem és a kicsi gyerekem fiatalon tart. és észreveszem, hogy a fiatal fiúk tekintete megakad rajtam. gondolom, ismerkednének is, ha adnék rá lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!